Салат з помідорів
Для цього простого і сезонного салату ми пропонуємо вибрати помідори різних сортів, кольорів і розміру. Таке поєднання додасть мальовничості і ви дійсно оціните комбінацію різних помідорових смаків та текстур.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 kg дуже достиглих помідорів
- 0.5 tsp цукру
- 2 подрібнених зубці часнику (факультативно)
- за смаком свіжа петрушка, базилік, орегано чи розмарин
- 0.5 маленької цибулини дуже дрібно нарізаної і пару пагонів зеленої цибулі
- оливкова олія
- бальзамічний оцет
- сіль, перець
Кроки приготування
- Наріжте помідори кружальцями. Якщо додаєте черрі – тоді на половинки. Викласти їх на тарілку, посипати цукром, цибулею, часником (при бажанні) та нарізаною зеленню. Посолити і поперчити.
- Скропити оцтом та оливковою олією і відставити на 2 години