салат з цвітної капусти

Салат з цвітної капусти

салат з цвітної капусти

Салат з цвітної капусти

Цей салат простий у приготуванні та дійсно смачний, а запікання у духовці дозволяє максимально зберегти всі поживні сполуки цвітної капусти.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 головка цвітної капусти середнього розміру
  • 1 жменя оливок
  • петрушка
  • 1 варене на твердо яйце
  • оливкова олія
  • 0.5 tsp діжонської гірчиці
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Помити цвітну капусту, розділити головку на невеликі суцвіття і викласти їх на застелену пергаментом бритванку.
  • Скропити оливковою олією , посолити та поперчити.
  • Нагріти духовку до 250 градусів і запекти цвітну капусту протягом 15 хв, час від часу перевертаючи суцвіття.
  • Приготувати заправку до салату: змішати разом гірчицю і оцет, додати оливкову олію.
  • Викласти цвітну капусту у салатницю, додати заправку, ретельно вимішати. Додати дрібно нарізану петрушку, оливки та розрізане на четверо яйце.
Прокрутка до верху