салат з пекінської капусти

Салат з пекінської капусти з огірком і яйцем

Такий салат – чудовий додаток до обіду або вечері. І кожного дня можна готувати салат з новим смаком, просто замінюючи будь-який інгредієнт. Готуйте із задоволенням!

салат з пекінської капусти

Салат з пекінської капусти з огірком і яйцем

Легкий, весняний, простий та дуже смачний – до будь-яких страв. Цей салат з пекінської капусти з огірком та яйцем дуже популярний. А все тому, що така капуста смачніша та м'якша, ніж білокачанна, а якщо замінити майонез на сметану або йогурт, то салат виходить дуже легким. Спробуйте!
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 5 хвилин
Приготування: 15 хвилин
Загальний час: 20 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 300 g пекінської капусти
  • 3 яйця
  • 1 огірок
  • 50 g зеленої цибулі
  • 30 g майонезу

Кроки приготування

  • Для приготування салату необхідно відварити яйця. Після охолодження очищаємо їх від шкаралупи й нарізаємо кубиками.
  • Зі свіжої пекінської капусти знімаємо верхні, обвітрені листи й тонко нарізаємо.
  • Огірок помиємо, видаляємо хвостик і нарізаємо кубиками.
  • У чаші для приготування салату з'єднаємо огірки з пекінською капустою та порізаними яйцями.
  • Пір'я зеленої цибулі промиваємо у проточній воді, трохи промокнемо паперовим рушником. Нарізаємо цибулю й додаємо до салату.
  • Заправляємо салат майонезом та перемішуємо. Викладаємо у салатник. За бажанням, замість майонезу, низькокалорійний салат можна заправити сметаною або будь-якою рослинною олією із соком лимона.
Прокрутка до верху