Такий салат – чудовий додаток до обіду або вечері. І кожного дня можна готувати салат з новим смаком, просто замінюючи будь-який інгредієнт. Готуйте із задоволенням!
Салат з пекінської капусти з огірком і яйцем
Легкий, весняний, простий та дуже смачний – до будь-яких страв. Цей салат з пекінської капусти з огірком та яйцем дуже популярний. А все тому, що така капуста смачніша та м'якша, ніж білокачанна, а якщо замінити майонез на сметану або йогурт, то салат виходить дуже легким. Спробуйте!
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 300 g пекінської капусти
- 3 яйця
- 1 огірок
- 50 g зеленої цибулі
- 30 g майонезу
Кроки приготування
- Для приготування салату необхідно відварити яйця. Після охолодження очищаємо їх від шкаралупи й нарізаємо кубиками.
- Зі свіжої пекінської капусти знімаємо верхні, обвітрені листи й тонко нарізаємо.
- Огірок помиємо, видаляємо хвостик і нарізаємо кубиками.
- У чаші для приготування салату з'єднаємо огірки з пекінською капустою та порізаними яйцями.
- Пір'я зеленої цибулі промиваємо у проточній воді, трохи промокнемо паперовим рушником. Нарізаємо цибулю й додаємо до салату.
- Заправляємо салат майонезом та перемішуємо. Викладаємо у салатник. За бажанням, замість майонезу, низькокалорійний салат можна заправити сметаною або будь-якою рослинною олією із соком лимона.