Різотто з цвітною капустою і гарбузом
Осінь - це ідеальний час для того, щоб посмакувати смачні і різноманітні страви з гарбуза. Експериментуйте з цим овочем і запропонуйте своїм рідним різноманітні блюда від зовсім простих до цікавих і незвичних.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 3 cups рису для різотто
- 1 невелика головка цвітної капусти
- 4 tbsp гарбузового пюре
- cups курячого бульйону
- 1 tbsp кокосового масла (або іншого рослинного)
- 1 цибулина
- 2 смужки обсмаженого бекону
- 1 tbsp сушеної журавлини (за бажанням)
- петрушка кріп сіль, перець, приправи за смаком
Кроки приготування
- Варимо до напівготовності рис і цвітну капусту, розібрану на суцвіття.
- У глибокій сковорідці, на середньому вогні, розтоплюємо кокосове масло, додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо її до прозорого стану.
- У сковорідку додаємо бульйон, готовий рис, подрібнену в блендері (або виделкою) цвітну капусту, гарбузове пюре, приправляємо сіллю і улюбленими приправами. Добре перемішуємо.
- Зменшуємо вогонь і залишаємо готуватися на слабкому вогні приблизно 8-10 хвилин, поки бульйон не випарується.
- Знімаємо з вогню і присипаємо різотто сушеною журавлиною. Можна прикрасити беконом і зеленню. Приємного апетиту!