різотто з гарбузом

Різотто з цвітною капустою і гарбузом

різотто з гарбузом

Різотто з цвітною капустою і гарбузом

Осінь - це ідеальний час для того, щоб посмакувати смачні і різноманітні страви з гарбуза. Експериментуйте з цим овочем і запропонуйте своїм рідним різноманітні блюда від зовсім простих до цікавих і незвичних.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 45 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 3 cups рису для різотто
  • 1 невелика головка цвітної капусти
  • 4 tbsp гарбузового пюре
  • cups курячого бульйону
  • 1 tbsp кокосового масла (або іншого рослинного)
  • 1 цибулина
  • 2 смужки обсмаженого бекону
  • 1 tbsp сушеної журавлини (за бажанням)
  • петрушка кріп сіль, перець, приправи за смаком

Кроки приготування

  • Варимо до напівготовності рис і цвітну капусту, розібрану на суцвіття.
  • У глибокій сковорідці, на середньому вогні, розтоплюємо кокосове масло, додаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо її до прозорого стану.
  • У сковорідку додаємо бульйон, готовий рис, подрібнену в блендері (або виделкою) цвітну капусту, гарбузове пюре, приправляємо сіллю і улюбленими приправами. Добре перемішуємо.
  • Зменшуємо вогонь і залишаємо готуватися на слабкому вогні приблизно 8-10 хвилин, поки бульйон не випарується.
  • Знімаємо з вогню і присипаємо різотто сушеною журавлиною. Можна прикрасити беконом і зеленню. Приємного апетиту!
Прокрутка до верху