Пиріг з вишнями
До святкового застілля можна спекти смачний солодкий десерт – пиріг з вишнями. Для начинки у пиріг з вишнями використовуємо ягоди свіжі або заморожені.
До святкового застілля можна спекти смачний солодкий десерт – пиріг з вишнями. Для начинки у пиріг з вишнями використовуємо ягоди свіжі або заморожені.
Відомий турецький кондитерський вибір рахат-лукум привернув увагу багатьох людей своїм ніжним та водночас вишуканим смаком. Готується десерт надзвичайно легко та просто. Ми готуємо з додаванням горіхів, проте, якщо ви їх не любите, то можете замінити на щось інше.
Млинці або блінчики відрізняються насамперед своїми розмірами. Здавалося б, що тут складного, але тисячі господарок щодня задумуються
Ці оладки смажаться лише з одного боку! Замість тіста – миска об’ємної піни … Відмінна риса мароканських оладок – це блідий, ледь підсмажений колір. Їх подають з соусом з топленого масла і меду
Вражає кількість варіацій, що можна зробити з бананів. Численні страви, десерти, випічка й напої – коктейлі й
Що можна приготувати з бананів: незвичайні рецепти Читати далі »
Незалежно від погоди та пори року, будь-який ласун завжди бажає скоштувати щось солодкого та головне – смачного.
У піст доводиться дещо обмежувати себе у деяких продуктах та смачних стравах. Оскільки у ці дні ми частіше вживаємо різні каші на сніданок, іноді хочеться якось освіжити рецепти на піст. Звичайна вівсянка на воді швидко приїдається, але смачні добавки та трішки фантазії здатні перетворити її на кулінарний шедевр.
На сніданок і десерт, солодкі й солоні – рецептів сирників безліч. Дехто вважає, що потрібно брати багато
Дивовижний львівський сирник – це приклад того, як натхнення та любов творять зі звичайних продуктів справжній бренд. Унікальність львівського сирника у тому, що настоявшись, на відміну від інших страв із домашнього сиру, він стає ще більш соковитим і ніжним. Отже, приготуємо львівський сирник.
Рецептів сирників є дуже багато. Утім, який би рецепт ви не взяли за основу, давній бабусин чи новітній з просторів інтернету, сирники завжди дуже смачні. Навіть ті, хто не дуже полюбляє сир, від сирників ніколи не відмовляються. І ось вам декілька нестандартних підказок.
Як зробити сирники, просту й дуже домашню страву?
Чого тільки в сирники не додають, фантазуючи та експериментуючи, але найчастіше, все одно, повертаються до найпростішого класичного варіанту, з мінімальною кількістю інгредієнтів. Як приготувати сирники, хоч би там що не було, результат завжди залежить від основного інгредієнта – сиру. Звичайно, домашній сир – це найкраще.
Самбук – це повітряний десерт на основі фруктового пюре та збитих яєчних білків, з додаванням желатину. Абрикосовий самбук – ніжний, солодкий мус-желе з легкою кислинкою.
Сирники з манкою – це чудовий сніданок, смачний і ситний. Для цього простого рецепту вам знадобляться домашній сир, яйця, манка, цукор, родзинки. Ці інгредієти є чи не на кожній кухні і часу на проготування сирників потрібно зовсім небагато.
Айва – це фрукт з кислим смаком, досить жорсткий та терпкий. Але у варенні айва стає соковитою,
Класичний лимонний курд – це різновид заварного крему на основі лимонів. Яскраво-жовтий смачний лимонний курд можна використовувати для тортів, тістечок, кексів та різних десертів.
Смугастий кекс Зебра на кефірі поєднує в собі насичений кисломолочний і шоколадний смаки, щільну й пористу текстуру, має приємну помірну вологість. Водночас кекс Зебра на кефірі красивий і зовсім недорогий.