Торт “Мідний вершник”

Торт мідний вершник
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка30 хвПриготування1 годЗагальний час1 год 30 хв

Торт "Мідний вершник" з медовими і маковими коржами прекрасно доповнить будь-який святковий стіл.

Тісто 1
 2 яйця
 1 скл. цукру
 2 ст. л. меду
 100 гр масла чи маргарину
 борошно (скільки вбере тісто).
 1 ч. л. соди (погасити оцтом)
Тісто 2
 3 яйця
 250 гр борошна
 1 ч. л. амоняку
 250 гр цукру
 250 гр сметани
 250 гр сухого маку перемеленого
Крем
 500 гр масла
 500 гр вареного згущеного молока
тісто 1
1

Всі інгредієнти (крім борошна) розігріваємо на водяній бані, даємо вистигнути.

2

Замішуємо ніжне тісто, як на вареники. Кладемо у холодильник на 1 год.

3

Ділимо на 6 частин, тонко розкачуємо, випікаємо до зарум'янінння (десь по 4–5 хв). Печеться швидко! Форма для випікання 25Х35 см.

Тісто 2
4

Збиваємо яйця з цукром, додаємо сметану, амоняк, мак і борошно. Виходить тісто, як густа сметана.

5

Пекти при температурі 170–180 градусів десь 15 хв, перевіряємо зубочисткою. Коли охолоне, розрізаємо навпіл.

Мідний вершник

Крем
6

Збиваємо окремо згущене молоко і масло.

7

По ложці додаємо збите згущене молоко в збите масло.

8

Складаємо торт наступним чином: 2 медові коржі, маковий корж, 2 медові коржі, маковий корж, 2 медові коржі. Кожен корж перемазуємо кремом. Ставимо мінімум на ніч у холодильник.

Категорія,

Інгредієнти

Тісто 1
 2 яйця
 1 скл. цукру
 2 ст. л. меду
 100 гр масла чи маргарину
 борошно (скільки вбере тісто).
 1 ч. л. соди (погасити оцтом)
Тісто 2
 3 яйця
 250 гр борошна
 1 ч. л. амоняку
 250 гр цукру
 250 гр сметани
 250 гр сухого маку перемеленого
Крем
 500 гр масла
 500 гр вареного згущеного молока

Кроки рецепта

тісто 1
1

Всі інгредієнти (крім борошна) розігріваємо на водяній бані, даємо вистигнути.

2

Замішуємо ніжне тісто, як на вареники. Кладемо у холодильник на 1 год.

3

Ділимо на 6 частин, тонко розкачуємо, випікаємо до зарум'янінння (десь по 4–5 хв). Печеться швидко! Форма для випікання 25Х35 см.

Тісто 2
4

Збиваємо яйця з цукром, додаємо сметану, амоняк, мак і борошно. Виходить тісто, як густа сметана.

5

Пекти при температурі 170–180 градусів десь 15 хв, перевіряємо зубочисткою. Коли охолоне, розрізаємо навпіл.

Мідний вершник

Крем
6

Збиваємо окремо згущене молоко і масло.

7

По ложці додаємо збите згущене молоко в збите масло.

8

Складаємо торт наступним чином: 2 медові коржі, маковий корж, 2 медові коржі, маковий корж, 2 медові коржі. Кожен корж перемазуємо кремом. Ставимо мінімум на ніч у холодильник.

Торт “Мідний вершник”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори