Сочники з сиром – пиріжки з пісочного тіста з сирною начинкою, м'які та ніжні. Якщо ви вирішили власноруч приготувати цей смачний десерт – скористайтеся простим та швидким рецептом сочників українською.
Із зазначених інгредієнтів замішуємо м'яке пластичне тісто для сочників.
Для приготування начинки сир з’єднаємо з цукром, сметаною, білком і борошном до однорідної маси.
Тісто розкачуємо в пласт завтовшки 3-7 мм. Круглою гофрованою формою вирізаємо коржі.
На одну половину коржа викладаємо сирну начинку та закриваємо другою половиною над сирною начинкою.
Поверхню змащуємо яєчним жовтком і випікаємо сочники у духовці, попередньо розігрітій до 220°С, приблизно 20-25 хвилин.
Ви можете також нарізати фігурним ножем пласти тіста та загорнути сочники у вигляді красивих ромбів або квадратиків.
А якщо не знаєте, як приготувати сочники з м’ясом, спробуйте цей рецепт тіста, але без цукру. Фарш може бути будь-який – з курятини або свинини.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Із зазначених інгредієнтів замішуємо м'яке пластичне тісто для сочників.
Для приготування начинки сир з’єднаємо з цукром, сметаною, білком і борошном до однорідної маси.
Тісто розкачуємо в пласт завтовшки 3-7 мм. Круглою гофрованою формою вирізаємо коржі.
На одну половину коржа викладаємо сирну начинку та закриваємо другою половиною над сирною начинкою.
Поверхню змащуємо яєчним жовтком і випікаємо сочники у духовці, попередньо розігрітій до 220°С, приблизно 20-25 хвилин.