Сочники з домашнім сиром

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування30 хвЗагальний час50 хв

Сочники з сиром – пиріжки з пісочного тіста з сирною начинкою, м'які та ніжні. Якщо ви вирішили власноруч приготувати цей смачний десерт – скористайтеся простим та швидким рецептом сочників українською.

Для тіста:
 1,50 скл. борошна
 100 гр вершкового масла
 1 яйце
 0,50 скл. цукру
 4 ст. л. сметани
 0,50 ч. л. соди
 0,50 ч. л. солі
Для начинки:
 150 гр домашнього сиру
 1 ст. л. цукру
 1 ст. л. сметани
 1 ст. л. борошна
 1 білок яєчний
 1 жовток (для змащування тіста)
1

Із зазначених інгредієнтів замішуємо м'яке пластичне тісто для сочників.

2

Для приготування начинки сир з’єднаємо з цукром, сметаною, білком і борошном до однорідної маси.

3

Тісто розкачуємо в пласт завтовшки 3-7 мм. Круглою гофрованою формою вирізаємо коржі.

4

На одну половину коржа викладаємо сирну начинку та закриваємо другою половиною над сирною начинкою.

5

Поверхню змащуємо яєчним жовтком і випікаємо сочники у духовці, попередньо розігрітій до 220°С, приблизно 20-25 хвилин.

Ви можете також нарізати фігурним ножем пласти тіста та загорнути сочники у вигляді красивих ромбів або квадратиків. 

А якщо не знаєте, як приготувати сочники з м’ясом, спробуйте цей рецепт тіста, але без цукру. Фарш може бути будь-який – з курятини або свинини. 

Інгредієнти

Для тіста:
 1,50 скл. борошна
 100 гр вершкового масла
 1 яйце
 0,50 скл. цукру
 4 ст. л. сметани
 0,50 ч. л. соди
 0,50 ч. л. солі
Для начинки:
 150 гр домашнього сиру
 1 ст. л. цукру
 1 ст. л. сметани
 1 ст. л. борошна
 1 білок яєчний
 1 жовток (для змащування тіста)

Кроки рецепта

1

Із зазначених інгредієнтів замішуємо м'яке пластичне тісто для сочників.

2

Для приготування начинки сир з’єднаємо з цукром, сметаною, білком і борошном до однорідної маси.

3

Тісто розкачуємо в пласт завтовшки 3-7 мм. Круглою гофрованою формою вирізаємо коржі.

4

На одну половину коржа викладаємо сирну начинку та закриваємо другою половиною над сирною начинкою.

5

Поверхню змащуємо яєчним жовтком і випікаємо сочники у духовці, попередньо розігрітій до 220°С, приблизно 20-25 хвилин.

Сочники з домашнім сиром

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору