Рагу з яловичини з темним пивом

рагу з яловичини
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка20 хвПриготування2 годsЗагальний час2 годs 20 хв

Для цього рецепта ідеально підійде яловича лопатка, але можна взяти також задню шинку. Готується страва дуже просто, лише потрібно передбачити 2 години на тушіння.

 1 кг яловичини нарізаної невеликими шматками
 250 гр копченого шпондера нарізаного невеликими шматочками
 2 морквини
 2 стебла селери
 2 цибулини
 3 зірочки бадьяну
 1 гілочка тим’яну (чебрецю)
 500 мл темного пива
 500 мл яловичого бульйону
 3 ст. л. рафінованої олії
 1 ст. л. борошна
 сіль, перець
1

Духовку нагріти до 160 градусів.

2

Цибулю почистити і нарізати кружальцями. Моркву нарізати кружальцями, а селеру дрібними шматочками.

3

В каструлю з товстими стінками, яку можна ставити в духовку або, найкраще, в гусятницю влити олію і обсмажити овочі на невеликому вогні протягом 5 хв. Посипати мукою, додати м'ясо та шпондер. Готувати, ретельно перемішуючи, протягом 5 хв, тоді додати бульйон та пиво. Додати тим’ян, зірочки бадьяну, сіль, перець.

4

Накрити і поставити в духовку на 2 год. Подавати з овочами або картоплею.

Інгредієнти

 1 кг яловичини нарізаної невеликими шматками
 250 гр копченого шпондера нарізаного невеликими шматочками
 2 морквини
 2 стебла селери
 2 цибулини
 3 зірочки бадьяну
 1 гілочка тим’яну (чебрецю)
 500 мл темного пива
 500 мл яловичого бульйону
 3 ст. л. рафінованої олії
 1 ст. л. борошна
 сіль, перець

Кроки рецепта

1

Духовку нагріти до 160 градусів.

2

Цибулю почистити і нарізати кружальцями. Моркву нарізати кружальцями, а селеру дрібними шматочками.

3

В каструлю з товстими стінками, яку можна ставити в духовку або, найкраще, в гусятницю влити олію і обсмажити овочі на невеликому вогні протягом 5 хв. Посипати мукою, додати м'ясо та шпондер. Готувати, ретельно перемішуючи, протягом 5 хв, тоді додати бульйон та пиво. Додати тим’ян, зірочки бадьяну, сіль, перець.

4

Накрити і поставити в духовку на 2 год. Подавати з овочами або картоплею.

Рагу з яловичини з темним пивом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори