Простий пиріг з яблуками

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування40 хвЗагальний час55 хв

Класичний рецепт простого пирога з яблуками має бути в арсеналі кожної господині. Готується пиріг швидко, а виглядає достойно. Такий пиріг незамінний, якщо ось-ось на порозі несподівані гості, яких не хочеться пригощати магазинними солодощами. Дізнавшись, як приготувати простий пиріг з яблуками, ви зможете по-швидкому побалувати себе та своїх близьких смачною домашньою випічкою. Спробуємо?

 4 яблука
 0,50 скл. цукру
 5 яєць
 ¾ скл. борошна
 ¼ ч. л. кориці
 ¼ ч. л. ванільного цукру
 1 ст. л. вершкового масла
 Сіль
1

Білки відокремлюємо від жовтків та збиваємо зі щіпкою солі.

2

Збиваємо жовтки з цукром до однорідної пишної маси.

3

Обережно з'єднаємо білки з жовтками.

4

Поступово введемо до суміші просіяне борошно, ванільний цукор і корицю.

5

Вимішуємо однорідне тісто за консистенцію густої сметани.

6

Змащуємо форму для випічки маслом.

7

Яблука миємо, обсушуємо та нарізаємо тонкими часточками.

8

Щільно викладаємо яблука на дно форми, посипаємо цукром та заливаємо тістом.

9

Випікаємо в добре розігрітій духовці приблизно 35-40 хвилин при 180°С. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою – якщо вона суха, значить наш простий пиріг із яблуками готовий.

10

Почекаємо поки пиріг злегка охолоне. Нарізаємо його на порційні шматочки та подаємо зі сметаною або джемом.

Приємного чаювання!

Інгредієнти

 4 яблука
 0,50 скл. цукру
 5 яєць
 ¾ скл. борошна
 ¼ ч. л. кориці
 ¼ ч. л. ванільного цукру
 1 ст. л. вершкового масла
 Сіль

Кроки рецепта

1

Білки відокремлюємо від жовтків та збиваємо зі щіпкою солі.

2

Збиваємо жовтки з цукром до однорідної пишної маси.

3

Обережно з'єднаємо білки з жовтками.

4

Поступово введемо до суміші просіяне борошно, ванільний цукор і корицю.

5

Вимішуємо однорідне тісто за консистенцію густої сметани.

6

Змащуємо форму для випічки маслом.

7

Яблука миємо, обсушуємо та нарізаємо тонкими часточками.

8

Щільно викладаємо яблука на дно форми, посипаємо цукром та заливаємо тістом.

9

Випікаємо в добре розігрітій духовці приблизно 35-40 хвилин при 180°С. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою – якщо вона суха, значить наш простий пиріг із яблуками готовий.

10

Почекаємо поки пиріг злегка охолоне. Нарізаємо його на порційні шматочки та подаємо зі сметаною або джемом.

Простий пиріг з яблуками

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору