Панкейки з гарбуза

панкейки з гарбуза
АвторSvitlanaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування20 хвЗагальний час30 хв

Якщо ви шукаєте корисний та швидкий сніданок, цей рецепт гарбузових панкейків - саме для вас. Вам знадобиться лише пюре гарбуза та декілька простих інгредієнтів, які є на кухні у кожної файної господині. Отже, готуємо та смакуємо панкейки з гарбузового пюре.

 200 гр пюре гарбузагарбуз можна відварити або спекти і перетерти
 200 гр муки
 200 мл молока
 40 гр розтопленого вершкового масла
 3 ст. л. цукру
 10 гр розпушувача
 по щіпці солі і ванілі
1

Гарбуз збиваємо блендером на пюре.

2

Додаємо молоко, яйця, масло, цукор, сіль, ваніль.

3

В муку додати розпушувач і додати до вже підготованої у попередньому етапі суміші.

4

Добре розмішуємо, щоб не було грудочок. Починаємо випікати на сухій сковорідці по 2хв під кришкою з кожного боку. Вогонь нижче середнього.

5

Гарбузові панкейки смакуватимуть з медом або зі сметаною.

панкейки з гарбуза

Інгредієнти

 200 гр пюре гарбузагарбуз можна відварити або спекти і перетерти
 200 гр муки
 200 мл молока
 40 гр розтопленого вершкового масла
 3 ст. л. цукру
 10 гр розпушувача
 по щіпці солі і ванілі

Кроки рецепта

1

Гарбуз збиваємо блендером на пюре.

2

Додаємо молоко, яйця, масло, цукор, сіль, ваніль.

3

В муку додати розпушувач і додати до вже підготованої у попередньому етапі суміші.

4

Добре розмішуємо, щоб не було грудочок. Починаємо випікати на сухій сковорідці по 2хв під кришкою з кожного боку. Вогонь нижче середнього.

5

Гарбузові панкейки смакуватимуть з медом або зі сметаною.

панкейки з гарбуза

Панкейки з гарбуза

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору