Млинці з кабачком

млинці з кабачком
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування20 хвЗагальний час30 хв

Млинці з кабачком - це справжня знахідка. Економні господині оцінять, якою недорогою та поживною є ця страва. Тим, хто стежать за фігурою, сподобається, що млинці з додаванням кабачка не такі калорійні, як звичайні. А ті члени сім'ї, які піклуються про здоров'я кишківника, зрадіють, що ця звична страва така багата на клітковину.
А ще такі млинці просто дуже смачні і добре поєднуються як з солодкими, так і з солоними добавками.

 1 кабачок
 2 яйця
 750 гр борошна
 650 мл молока
 100 гр вершкового масла
 1 ч. л. цукру
 солі
1

Яйця злегка збиваємо з молоком.

2

Масло розтоплюємо і додаємо до яєчно-молочної суміші.

3

Додаємо сухі інгредієнти до рідких і все гарненько перемішуємо.

4

З кабачка при необхідності знімаємо шкірку і натираємо на грубій тертці. Додаємо до тіста.

5

Смажимо млинці на сухій сковороді, без масла і олії - воно вже в тісті.

Тісто можна приготувати напередодні ввечері, воно відмінно збережеться до ранку в холодильнику. А з кількістю кабачка можна поекспериментувати: можливо, вам сподобається додавати його до страви більше або менше.

Інгредієнти

 1 кабачок
 2 яйця
 750 гр борошна
 650 мл молока
 100 гр вершкового масла
 1 ч. л. цукру
 солі

Кроки рецепта

1

Яйця злегка збиваємо з молоком.

2

Масло розтоплюємо і додаємо до яєчно-молочної суміші.

3

Додаємо сухі інгредієнти до рідких і все гарненько перемішуємо.

4

З кабачка при необхідності знімаємо шкірку і натираємо на грубій тертці. Додаємо до тіста.

5

Смажимо млинці на сухій сковороді, без масла і олії - воно вже в тісті.

Млинці з кабачком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору