Капустяні котлети пісні: дуже смачний рецепт

Веганські котлети з капусти
АвторSvitlanaРейтингСкладністьСередня
Підготовка20 хвПриготування20 хвЗагальний час40 хв

Рецепт приготування котлет з капусти зовсім не дорогий. У цій страві використовується не дуже багато інгредієнтів, водночас капустяні котлети з манкою виходять апетитними на вигляд, а за смаком нагадують пиріжки з капустою. Якщо бажаєте приготувати під час посту щось смачне, котлети капустяні чудово урізноманітнять ваше меню.

 700 гр капусти
 2 яйця
 2 цибулини
 4 ст. л. манки
 2 ст. л. вершкового масла
 1 скл. молока
 4 щіпки солі, чорного перцю, кропу
 4 ст. л. олії
1

Для приготування капустяних котлет промиту білокачанну капусту дрібно нарізаємо соломкою.

2

Смажимо капусту в розігрітій сковороді з олією приблизно 10 хвилин на малому вогні. Часто помішуємо, щоби не пригоріла.

3

Коли капуста помітно зменшиться в об’ємі, додаємо в неї потрошку молоко. Тушкуємо капусту разом з молоком до готовності – можна потроху молоко доливати. Разом з тим, смажена капуста наприкінці не повинна бути надто вологою. Якщо це сталося, відкинемо її на друшляк.

4

Коли капуста трохи охолоне, перекрутимо її через м’ясорубку.

5

Додаємо до неї манну крупу й покладемо на сковороду. Прогріваємо масу для капустяних котлет на мінімальному вогні, щоб манка могла увібрати в себе капустяний сік.

6

Обсмажуємо ріпчасту цибулю – саме на вершковому маслі, готові капустяні котлети з манкою приємно здивують вас ніжним вершковим ароматом.

7

Після охолодження додаємо збиті яйця, сіль, пшеничне борошно, смажену цибулю й ретельно перемішуємо до щільної маси.

8

Формуємо капустяні котлети з манкою та смажимо на невеликому вогні. Щоб маса не прилипала до рук, занурюємо їх в холодну воду. Для панірування можна використовувати панірувальні сухарі.

Капустяні котлети: присвячується любителям капусти  

До столу капустяні котлети з манкою можна подавати в гарячому або холодному вигляді з різними соусами – часниковим або томатним. Але найкраще капустяні котлети поєднуються зі сметанкою й свіжою зеленню, що підкреслює їх смак.

Взагалі, котлети капустяні можуть стати не тільки основною стравою, а й гарніром – хто як любить. Це досить ситний і поживний рецепт на піст.   

Інгредієнти

 700 гр капусти
 2 яйця
 2 цибулини
 4 ст. л. манки
 2 ст. л. вершкового масла
 1 скл. молока
 4 щіпки солі, чорного перцю, кропу
 4 ст. л. олії

Кроки рецепта

1

Для приготування капустяних котлет промиту білокачанну капусту дрібно нарізаємо соломкою.

2

Смажимо капусту в розігрітій сковороді з олією приблизно 10 хвилин на малому вогні. Часто помішуємо, щоби не пригоріла.

3

Коли капуста помітно зменшиться в об’ємі, додаємо в неї потрошку молоко. Тушкуємо капусту разом з молоком до готовності – можна потроху молоко доливати. Разом з тим, смажена капуста наприкінці не повинна бути надто вологою. Якщо це сталося, відкинемо її на друшляк.

4

Коли капуста трохи охолоне, перекрутимо її через м’ясорубку.

5

Додаємо до неї манну крупу й покладемо на сковороду. Прогріваємо масу для капустяних котлет на мінімальному вогні, щоб манка могла увібрати в себе капустяний сік.

6

Обсмажуємо ріпчасту цибулю – саме на вершковому маслі, готові капустяні котлети з манкою приємно здивують вас ніжним вершковим ароматом.

7

Після охолодження додаємо збиті яйця, сіль, пшеничне борошно, смажену цибулю й ретельно перемішуємо до щільної маси.

8

Формуємо капустяні котлети з манкою та смажимо на невеликому вогні. Щоб маса не прилипала до рук, занурюємо їх в холодну воду. Для панірування можна використовувати панірувальні сухарі.

Капустяні котлети пісні: дуже смачний рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору