Рулет з риби: пісний простий рецепт

Рибний рулет
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка25 хвПриготування30 хвЗагальний час55 хв

Зверніть увагу, чомусь в інтернеті рецептів рибних рулетів не так вже й багато. А це дуже приємна й смачна пісна страва. Можливо, комусь не подобається мудрувати з маленькими рибними кістками, можливо, дехто вважає, що рулети з риби займають багато часу. Давайте спростуймо будь-які сумніви та приготуємо рибні рулети разом з Файними рецептами. Швидко, смачно й красиво – адже саме така мрія у багатьох господарок!

 500 гр рибячого філе
 100 мл молока
 1 яйце
 2 ст. л. вершкового масла
 2 ст. л. панірувальні сухарі
 1 цибулина
 2 ст. л. сметани
 сіль, чорний перець
1

Крок 1
Хліб залити теплим молоком і залишити на 5-7 хвилин.

2

Крок 2
Ріпчасту цибулю порізати й обсмажити на сковорідці до золотистого кольору.

3

Крок 3
Рибне філе для рулету з риби вимити, обсушити, видалити всі кісточки й нарізати великими шматочками.

4

Крок 4
Хліб відтиснути, змішати з рибою й цибулею і перекрутити все через м'ясорубку.

5

Крок 5
Додати яйце, сіль, перець і ретельно перемішати.

6

Крок 6
Нагріти духовку до 200° C, деко змастити маслом і посипати панірувальними сухарями.

7

Крок 7
Мокрими руками сформувати з маси довгастий рибний рулет і викласти його на деко. Зверху змастити сметаною й запікати 20-25 хвилин.

Інгредієнти

 500 гр рибячого філе
 100 мл молока
 1 яйце
 2 ст. л. вершкового масла
 2 ст. л. панірувальні сухарі
 1 цибулина
 2 ст. л. сметани
 сіль, чорний перець

Кроки рецепта

1

Крок 1
Хліб залити теплим молоком і залишити на 5-7 хвилин.

2

Крок 2
Ріпчасту цибулю порізати й обсмажити на сковорідці до золотистого кольору.

3

Крок 3
Рибне філе для рулету з риби вимити, обсушити, видалити всі кісточки й нарізати великими шматочками.

4

Крок 4
Хліб відтиснути, змішати з рибою й цибулею і перекрутити все через м'ясорубку.

5

Крок 5
Додати яйце, сіль, перець і ретельно перемішати.

6

Крок 6
Нагріти духовку до 200° C, деко змастити маслом і посипати панірувальними сухарями.

7

Крок 7
Мокрими руками сформувати з маси довгастий рибний рулет і викласти його на деко. Зверху змастити сметаною й запікати 20-25 хвилин.

Рулет з риби: пісний простий рецепт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори