Картопляний омлет – легка та проста страва, яка не вимагає особливих зусиль у приготуванні. Все, що вам знаходиться – це картопля, яйця та трішки ентузіазму. Ми впевнені, що картопляний омлет згодом стане вашим улюбленим.
Спочатку потрібно почистити картоплю та натерти її на великій терці. Якщо ви використовуєте молоду картоплю, то видавіть сік із неї.
Додайте на сковорідку рослинної олії та обсмажуйте картоплю на середньому вогні протягом 4-5 хвилин.
Дрібно наріжте зелену цибулю.
В окремій посудині збийте 3 яйця та додайте туди з цибулю. Перемішайте, посоліть, поперчіть та додайте приправу до картоплі.
Яйця з цибулею потрібно збити до утворення однорідної суміші.
До картоплі вилийте цю суміш та розправте лопаткою, якщо це потрібно.
Накрийте кришкою сковорідку та готуйте омлет на середньому вогні протягом 4 хвилин.
Потім переверніть його на другий бік, збільште вогонь та обсмажуйте ще протягом 1 хвилини.
Готовий картопляний омлет викладайте на тарілку картопляною стороною до низу.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Спочатку потрібно почистити картоплю та натерти її на великій терці. Якщо ви використовуєте молоду картоплю, то видавіть сік із неї.
Додайте на сковорідку рослинної олії та обсмажуйте картоплю на середньому вогні протягом 4-5 хвилин.
Дрібно наріжте зелену цибулю.
В окремій посудині збийте 3 яйця та додайте туди з цибулю. Перемішайте, посоліть, поперчіть та додайте приправу до картоплі.
Яйця з цибулею потрібно збити до утворення однорідної суміші.
До картоплі вилийте цю суміш та розправте лопаткою, якщо це потрібно.
Накрийте кришкою сковорідку та готуйте омлет на середньому вогні протягом 4 хвилин.
Потім переверніть його на другий бік, збільште вогонь та обсмажуйте ще протягом 1 хвилини.
Готовий картопляний омлет викладайте на тарілку картопляною стороною до низу.