Картопляний омлет

АвторМаріяРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування15 хвЗагальний час25 хв

Картопляний омлет – легка та проста страва, яка не вимагає особливих зусиль у приготуванні. Все, що вам знаходиться – це картопля, яйця та трішки ентузіазму. Ми впевнені, що картопляний омлет згодом стане вашим улюбленим.

Інгредієнти
 350 гр картоплі
 3 шт яєць
 30 мл рослинної олії
 12 гр зеленої цибулі
 сіль за смаком
 перець за смаком
 приправа до картоплі за смаком
Спосіб приготування
1

Спочатку потрібно почистити картоплю та натерти її на великій терці. Якщо ви використовуєте молоду картоплю, то видавіть сік із неї.

2

Додайте на сковорідку рослинної олії та обсмажуйте картоплю на середньому вогні протягом 4-5 хвилин.

3

Дрібно наріжте зелену цибулю.

4

В окремій посудині збийте 3 яйця та додайте туди з цибулю. Перемішайте, посоліть, поперчіть та додайте приправу до картоплі.

5

Яйця з цибулею потрібно збити до утворення однорідної суміші.

6

До картоплі вилийте цю суміш та розправте лопаткою, якщо це потрібно.

7

Накрийте кришкою сковорідку та готуйте омлет на середньому вогні протягом 4 хвилин.

8

Потім переверніть його на другий бік, збільште вогонь та обсмажуйте ще протягом 1 хвилини.

9

Готовий картопляний омлет викладайте на тарілку картопляною стороною до низу.

Інгредієнти

Інгредієнти
 350 гр картоплі
 3 шт яєць
 30 мл рослинної олії
 12 гр зеленої цибулі
 сіль за смаком
 перець за смаком
 приправа до картоплі за смаком

Кроки рецепта

Спосіб приготування
1

Спочатку потрібно почистити картоплю та натерти її на великій терці. Якщо ви використовуєте молоду картоплю, то видавіть сік із неї.

2

Додайте на сковорідку рослинної олії та обсмажуйте картоплю на середньому вогні протягом 4-5 хвилин.

3

Дрібно наріжте зелену цибулю.

4

В окремій посудині збийте 3 яйця та додайте туди з цибулю. Перемішайте, посоліть, поперчіть та додайте приправу до картоплі.

5

Яйця з цибулею потрібно збити до утворення однорідної суміші.

6

До картоплі вилийте цю суміш та розправте лопаткою, якщо це потрібно.

7

Накрийте кришкою сковорідку та готуйте омлет на середньому вогні протягом 4 хвилин.

8

Потім переверніть його на другий бік, збільште вогонь та обсмажуйте ще протягом 1 хвилини.

9

Готовий картопляний омлет викладайте на тарілку картопляною стороною до низу.

Картопляний омлет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору