Грінки до сніданку

грінки
АвторAnnaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка5 хвПриготування25 хвЗагальний час30 хв

Хто не пам’ятає з дитинства смак грінок на сніданок? Проста та улюблена всіма дітьми страва нашвидкуруч, зручна ще й тим, що ви можете з користю використати підсохлий хліб, що лежить у вас вже декілька днів. Рецепт на 3 особи.

 6 скибок білого чи сірого хліба
 50 гр цукру (краще коричневого)
 3 яйця
 250 мл 250 мл молока
1

Збити яйця з цукром та молоком

2

Є два способи приготування грінок :
а) кожну скибку хліба добре намочити в молочній суміші та обсмажити з двох сторін на нагрітій пательні в маслі чи рослинній олії без запаху

3

б) змастити маслом форму для запікання, викласти туди змочені в яйцях з молоком скибки хліба, залити залишками суміші, при бажанні додатково поцукрувати і запікати при 180 градусах до золотої скоринки. Смачного!

Інгредієнти

 6 скибок білого чи сірого хліба
 50 гр цукру (краще коричневого)
 3 яйця
 250 мл 250 мл молока

Кроки рецепта

1

Збити яйця з цукром та молоком

2

Є два способи приготування грінок :
а) кожну скибку хліба добре намочити в молочній суміші та обсмажити з двох сторін на нагрітій пательні в маслі чи рослинній олії без запаху

3

б) змастити маслом форму для запікання, викласти туди змочені в яйцях з молоком скибки хліба, залити залишками суміші, при бажанні додатково поцукрувати і запікати при 180 градусах до золотої скоринки. Смачного!

Грінки до сніданку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори