Сезон полуниці дарує нам можливість насолодитися неперевершеним бісквітним тортом з полуницею. Гарно збиті білки та жовтки надають фруктовому бісквіту особливу пишність. Безсумнівно, всім ласунам сподобається бісквітний торт з полуницею та сметанковим кремом.
Збиваємо яйця з цукром.
Змішуємо муку з розпушувачем і просіюємо.
Муку частинами дуже обережно вмішуємо у масу з яєць.
Форму потрібно вистелити пергаментним папером і злегка змастити олією, але боки форми змащувати не потрібно.
Викладаємо тісто і випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів протягом 30хв. Під час випікання духовку не відкривати (тому що бісквіт може осісти).
Коли бісквіт вистигне, потрібно його розрізати на 2-3 частини і перемастити кремом.
Крем - 0,5л сметани або вершків жирністю від 30%. 250 грам цукру і ванільний цукор. Збити на крем. Перемастити корж.
На крем нарізати полуницю і таким чином зібрати увесь торт. Смачного!
Як випікати бісквітний торт з полуницею
Рецепт тіста для бісквітного торта з полуницею може включати терту лимонну або апельсинову цедру, какао-порошок, подрібнені горіхи, мак, родзинки та інші наповнювачі. Їх попередньо змішують з борошном.
У класичний бісквітний торт з полуницею, рецепт якого складається з яєць, цукру та борошна, для пишності можна додавати сметану і кефір.
Ніжний бісквітний торт – оригінальні рецепти
Поєднання бісквіта з різними кремами, свіжими ягодами, фруктами та горіхами дає змогу отримати різноманітні смачні десерти.
Важливою складовою для бісквітного торта з полуницею є повітряно-легкий крем. Рецепт крему для бісквіта може містити сир або шоколад, збиті білки та вершкове масло, згущене молоко.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Збиваємо яйця з цукром.
Змішуємо муку з розпушувачем і просіюємо.
Муку частинами дуже обережно вмішуємо у масу з яєць.
Форму потрібно вистелити пергаментним папером і злегка змастити олією, але боки форми змащувати не потрібно.
Викладаємо тісто і випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів протягом 30хв. Під час випікання духовку не відкривати (тому що бісквіт може осісти).
Коли бісквіт вистигне, потрібно його розрізати на 2-3 частини і перемастити кремом.
Крем - 0,5л сметани або вершків жирністю від 30%. 250 грам цукру і ванільний цукор. Збити на крем. Перемастити корж.
На крем нарізати полуницю і таким чином зібрати увесь торт. Смачного!