Бісквітний торт з полуниці

бісквіт з полуниці
АвторМихайлоРейтингСкладністьЛегко
Підготовка30 хвПриготування30 хвЗагальний час1 год

Сезон полуниці дарує нам можливість насолодитися неперевершеним бісквітним тортом з полуницею. Гарно збиті білки та жовтки надають фруктовому бісквіту особливу пишність. Безсумнівно, всім ласунам сподобається бісквітний торт з полуницею та сметанковим кремом.

 6 яєць
 150 гр цукру
 200 гр муки
 2 ст. л. розпушувача
 500 гр полуниць
 500 гр вершків
 1 ч. л. ванільного цукру
1

Збиваємо яйця з цукром.

2

Змішуємо муку з розпушувачем і просіюємо.

3

Муку частинами дуже обережно вмішуємо у масу з яєць.

4

Форму потрібно вистелити пергаментним папером і злегка змастити олією, але боки форми змащувати не потрібно.

5

Викладаємо тісто і випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів протягом 30хв. Під час випікання духовку не відкривати (тому що бісквіт може осісти).

6

Коли бісквіт вистигне, потрібно його розрізати на 2-3 частини і перемастити кремом.

7

Крем - 0,5л сметани або вершків жирністю від 30%. 250 грам цукру і ванільний цукор. Збити на крем. Перемастити корж.

бісквітний торт з полуницею

8

На крем нарізати полуницю і таким чином зібрати увесь торт. Смачного!

Як випікати бісквітний торт з полуницею  

Рецепт тіста для бісквітного торта з полуницею може включати терту лимонну або апельсинову цедру, какао-порошок, подрібнені горіхи, мак, родзинки та інші наповнювачі. Їх попередньо змішують з борошном. 

У класичний бісквітний торт з полуницею, рецепт якого складається з яєць, цукру та борошна, для пишності можна додавати сметану і кефір.  

Ніжний бісквітний торт – оригінальні рецепти   

Поєднання бісквіта з різними кремами, свіжими ягодами, фруктами та горіхами дає змогу отримати різноманітні смачні десерти. 

Важливою складовою для бісквітного торта з полуницею є повітряно-легкий крем. Рецепт крему для бісквіта може містити сир або шоколад, збиті білки та вершкове масло, згущене молоко.

Інгредієнти

 6 яєць
 150 гр цукру
 200 гр муки
 2 ст. л. розпушувача
 500 гр полуниць
 500 гр вершків
 1 ч. л. ванільного цукру

Кроки рецепта

1

Збиваємо яйця з цукром.

2

Змішуємо муку з розпушувачем і просіюємо.

3

Муку частинами дуже обережно вмішуємо у масу з яєць.

4

Форму потрібно вистелити пергаментним папером і злегка змастити олією, але боки форми змащувати не потрібно.

5

Викладаємо тісто і випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів протягом 30хв. Під час випікання духовку не відкривати (тому що бісквіт може осісти).

6

Коли бісквіт вистигне, потрібно його розрізати на 2-3 частини і перемастити кремом.

7

Крем - 0,5л сметани або вершків жирністю від 30%. 250 грам цукру і ванільний цукор. Збити на крем. Перемастити корж.

бісквітний торт з полуницею

8

На крем нарізати полуницю і таким чином зібрати увесь торт. Смачного!

Бісквітний торт з полуниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору