Бісквітний торт з полуниці

Бісквітний торт з полуницею
АвторМихайлоРейтингСкладністьЛегко
Підготовка30 хвПриготування30 хвЗагальний час1 год

Сезон полуниці дарує нам можливість приготувати та насолодитися неперевершеним фруктовим бісквітом. Всім ласунам сподобається бісквітний торт зі сметанковим кремом. Для бісквіту потрібно прості інгредієнти: яйця - 6 шт, цукор - 150 гр, мука - 200 гр, вершки, полуниці, розпушувач.

 6 яєць
 150 гр цукру
 200 гр муки
 2 ст. л. розпушувача
 500 гр полуниць
 500 гр вершків
 1 ч. л. ванільного цукру
1

Збиваємо яйця з цукром.

2

Змішуємо муку з розпушувачем і просіюємо.

3

Муку частинами дуже обережно вмішуємо у масу з яєць.

4

Форму потрібно вистелити пергаментним папером і злегка змастити олією, але боки форми змащувати не потрібно.

5

Викладаємо тісто і випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів протягом 30хв. Під час випікання духовку не відкривати (тому що бісквіт може осісти).

6

Коли бісквіт вистигне, потрібно його розрізати на 2-3 частини і перемастити кремом.

7

Крем - 0,5л сметани або вершків жирністю від 30%. 250 грам цукру і ванільний цукор. Збити на крем. Перемастити корж.

бісквітний торт з полуницею

8

На крем нарізати полуницю і таким чином зібрати увесь торт. Смачного!

Інгредієнти

 6 яєць
 150 гр цукру
 200 гр муки
 2 ст. л. розпушувача
 500 гр полуниць
 500 гр вершків
 1 ч. л. ванільного цукру

Кроки рецепта

1

Збиваємо яйця з цукром.

2

Змішуємо муку з розпушувачем і просіюємо.

3

Муку частинами дуже обережно вмішуємо у масу з яєць.

4

Форму потрібно вистелити пергаментним папером і злегка змастити олією, але боки форми змащувати не потрібно.

5

Викладаємо тісто і випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів протягом 30хв. Під час випікання духовку не відкривати (тому що бісквіт може осісти).

6

Коли бісквіт вистигне, потрібно його розрізати на 2-3 частини і перемастити кремом.

7

Крем - 0,5л сметани або вершків жирністю від 30%. 250 грам цукру і ванільний цукор. Збити на крем. Перемастити корж.

бісквітний торт з полуницею

8

На крем нарізати полуницю і таким чином зібрати увесь торт. Смачного!

Бісквітний торт з полуниці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори