Збиваємо яйця з цукром.
Змішуємо муку з розпушувачем і просіюємо.
Муку частинами дуже обережно вмішуємо у масу з яєць.
Форму потрібно вистелити пергаментним папером і злегка змастити олією, але боки форми змащувати не потрібно.
Викладаємо тісто і випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів протягом 30хв. Під час випікання духовку не відкривати (тому що бісквіт може осісти).
Коли бісквіт вистигне, потрібно його розрізати на 2-3 частини і перемастити кремом.
Крем - 0,5л сметани або вершків жирністю від 30%. 250 грам цукру і ванільний цукор. Збити на крем. Перемастити корж.
На крем нарізати полуницю і таким чином зібрати увесь торт. Смачного!