бісквіт з полуниці

Бісквітний торт з полуниці

Як випікати бісквітний торт з полуницею  

Рецепт тіста для бісквітного торта з полуницею може включати терту лимонну або апельсинову цедру, какао-порошок, подрібнені горіхи, мак, родзинки та інші наповнювачі. Їх попередньо змішують з борошном. 

У класичний бісквітний торт з полуницею, рецепт якого складається з яєць, цукру та борошна, для пишності можна додавати сметану і кефір.  

Ніжний бісквітний торт – оригінальні рецепти   

Поєднання бісквіта з різними кремами, свіжими ягодами, фруктами та горіхами дає змогу отримати різноманітні смачні десерти. 

Важливою складовою для бісквітного торта з полуницею є повітряно-легкий крем. Рецепт крему для бісквіта може містити сир або шоколад, збиті білки та вершкове масло, згущене молоко.

бісквіт з полуниці

Бісквітний торт з полуниці

Сезон полуниці дарує нам можливість насолодитися неперевершеним бісквітним тортом з полуницею. Гарно збиті білки та жовтки надають фруктовому бісквіту особливу пишність. Безсумнівно, всім ласунам сподобається бісквітний торт з полуницею та сметанковим кремом.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Підготовка: 30 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 1 година

Інгредієнти для рецепту

  • 6 яєць
  • 150 g цукру
  • 200 g муки
  • 2 tbsp розпушувача
  • 500 g полуниць
  • 500 g вершків
  • 1 tsp ванільного цукру

Кроки приготування

  • Збиваємо яйця з цукром.
  • Змішуємо муку з розпушувачем і просіюємо.
  • Муку частинами дуже обережно вмішуємо у масу з яєць.
  • Форму потрібно вистелити пергаментним папером і злегка змастити олією, але боки форми змащувати не потрібно.
  • Викладаємо тісто і випікаємо бісквіт при температурі 180 градусів протягом 30хв. Під час випікання духовку не відкривати (тому що бісквіт може осісти).
  • Коли бісквіт вистигне, потрібно його розрізати на 2-3 частини і перемастити кремом.
  • Крем - 0,5л сметани або вершків жирністю від 30%. 250 грам цукру і ванільний цукор. Збити на крем. Перемастити корж.
    бісквітний торт з полуницею
  • На крем нарізати полуницю і таким чином зібрати увесь торт. Смачного!
Прокрутка до верху