Лагман з яловичини

Лагман з яловичини

Лагман з яловичини

Лагман з яловичини

Це надзвичайно апетитна страва, яка доповнить як святковий, так і буденний стіл. Соковитість, насиченість та яскраво виражений смак просто збивають з ніг та змушують насолодитися кожним шматочком страви. Ваші рідні точно оцінять лагман.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Азійська
Підготовка: 1 година 15 хвилин
Приготування: 1 година 22 хвилин
Загальний час: 2 години 37 хвилин

Інгредієнти для рецепту

Інгредієнти:

  • 550 g яловичини
  • 300 g болгарського перцю
  • 100 g цибулі
  • 1 середня морква
  • 300 g помідорів
  • 2 зубчики часнику
  • 1.5 tbsp рослинної олії
  • 2 гілочки кропу
  • 2 гілочки петрушки
  • сіль та перець

Локшина:

  • 250 g пшеничного борошна
  • 1 яйце
  • 100 ml води
  • 1 дрібка солі
  • 1.5 tbsp олії

Кроки приготування

Спосіб приготування:

  • До просіяної муки додайте яйце та сіль. Перемішайте.
  • Додайте води та рослинної олії. Замісіть тісто, накрийте його харчовою плівкою та відкладіть на 30 хвилин.
  • Промийте м’ясо та висушіть його паперовим рушником. Обріжте всі плівки та жили на ньому. Наріжте на невеликі шматочки.
  • Розігрійте сковорідку та обсмажуйте м’ясо до повної готовності.
  • Почистьте цибулю та наріжте півкільцями.
  • Моркву наріжте на невеликі, злегка товсті соломини, а часник – дрібно.
  • До м’яса додайте моркву, часник та цибулю. Обсмажуйте протягом 8 хвилин на середньому вогні.
  • Залийте помідори кип’ятком та 1 хвилину, злийте та додайте холодної на 2 хвилини. Зніміть з помідорів шкірку.
  • Почистьте перець та наріжте соломкою, а помідори – кубиками.
  • До м’яса додайте перець та помідори, посоліть і поперчіть. Тушіть під кришкою протягом 50 хвилин – до повної готовності яловичини.
  • За 15-20 хвилин до повної готовності м’яса покладіть каструлю з водою та доведіть до кипіння. Посоліть.
  • На робоче місце посипте борошно та розкачайте тісто у тонкий пласт. Скрутіть його у нещільний рулет та дрібно наріжте з нього локшину.
  • Варіть її у кип’ятку протягом 4-5 хвилин.
  • Висипте локшину у друшляк та промийте водою.
  • Подрібніть зелень та посипте нею страву.
Прокрутка до верху