Закуски

Класичний жульєн з куркою та грибами

Жульєн – традиційна гаряча закуска французької кухні з красивою назвою. Це – запечене з грибами куряче філе під хрусткою сирною шапкою. Професійні кухарі й досі подають його в невеличких горщиках – кокотницях (фр. cocotte – курка). Взагалі готувати жульєн не обов’язково у духовці, можна просто на сковороді, адже курка та гриби не потребують тривалого приготування.

Класичний жульєн з куркою та грибами Читати далі »

Жульєн

Нагетси домашнього приготування

Курячі нагетсти – це страва, виготовлена з курячого м’яса, яке перемелюють, формують довгими прямокутними шматочками, обвалюють у паніровці а тоді обсмажують чи запікають. Винайдені в 1950-х роках вони стали популярним продуктом ресторану швидкого харчування, а також зазвичай продаються як заморожений продукт для домашнього вживання.

Нагетси домашнього приготування Читати далі »

Нагетси

Піца на будь-який смак

Відколи італійська піца стала неймовірно популярною, її ресторанні рецепти швидко перейшли на домашні кухні багатьох господинь по всьому світу. Але не завжди домашня піца виходить такою як в італійських ресторанах і піцеріях. Секрет піци криється в температурі, при якій випікається піца, а саме 350 градусів і вище.

Піца на будь-який смак Читати далі »

Піца

Картопляно-гречаний пиріг

Якщо ви бажаєте мати під рукою швидкий і простий рецепт пісної страви на кожен день – спробуйте наш картопляно-гречаний пиріг. Цей рецепт характерний для західних регіонів України і, хоча, його приготування може дещо відрізнятись, два основні інгредієнти злишаються незмінними.

Картопляно-гречаний пиріг Читати далі »

Запіканка картопляна

Хек по-галісійськи

Коли будете купувати рибу хек, щоб приготувати запечений хек в духовці, згадайте, що це є та сама мерлуза з гарною витонченою назвою. Ловлять її на північно-західному атлантичному узбережжі Іспанії, тож і рецептів приготування хека – як запекти рибу хек в духовці або хек в томатному соусі, у тамтешніх господинь, мабуть, так само, як у нас українського борщу. Тож приготуємо екзотичну мерлузу або хек по-галісійськи, як вам більше сподобається. Хек запечений з картоплею в духовці матиме ніжний та приголомшливий смак. Швидше записуйте рецепт та готуйте із задоволенням.

Хек по-галісійськи Читати далі »

Хек у духовці

Рулет з риби: пісний простий рецепт

Зверніть увагу, чомусь в інтернеті рецептів рибних рулетів не так вже й багато. А це дуже приємна й смачна пісна страва. Можливо, комусь не подобається мудрувати з маленькими рибними кістками, можливо, дехто вважає, що рулети з риби займають багато часу. Давайте спростуймо будь-які сумніви та приготуємо рибні рулети разом з Файними рецептами. Швидко, смачно й красиво – адже саме така мрія у багатьох господарок!

Рулет з риби: пісний простий рецепт Читати далі »

Рибний рулет

Салат з крабових паличок: смачна класика

Цей салат став не менш популярним, ніж славнозвісний олів’є, без якого ще зовсім недавно не обходилося майже ніяке застілля. Салат з крабових паличок – страва не на кожний день, але ще й не занадто вишукана. Приготувати її не складно, а гарна господиня, як підказує народна мудрість, салат може зробити з нічого.

Салат з крабових паличок: смачна класика Читати далі »

Салат з крабових паличок
Прокрутити вгору