Лахмаджун
Лахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!
Лахмаджун – дуже смачна східна страва. Лахмаджун називають арабською, турецькою або вірменською піцою. В основі – дріжджове тісто з м’ясним фаршем з овочами та спеціями. Випікається за 15 хвилин. Спробуйте – дуже смачно!
Пропонуємо рецепт неймовірно смачного салату з шампіньйонами та овочами. Жодну страву неможливо зіпсувати печерицями. Але, якщо сьогодні у вас немає настрою експериментувати, радимо приготувати яскравий салат з шампіньйонів – дуже апетитну закуску. Часу потрібно обмаль.
Дуже смачний, ніжний та корисний паштет з печінки. Класична страва для будь-якого випадку. Приготуємо поживний паштет із курячої печінки з морквою та цибулею – апетитну та ефектну закуску.
Млинці на кефірі особливо ніжні та пишні, але й приготувати їх трохи важче. Втім, наш простий рецепт млинців на кефірі безумовно допоможе вам впоратися з цим завданням.
Якщо ви коли-небудь були у Франції, то неодмінно куштували відому французьку закуску крок-месьє (croque-monsieur). Все геніальне – просте! Бутерброд з сиром і шинкою стане вашою улюбленою стравою на сніданок. Ніжний смак і простота приготування, що ще потрібно?
Приготуйте корейську моркву за цим рецептом, і ви більше не захочете купляти моркву по-корейськи в магазині. Приготування моркви по-корейськи займає зовсім небагато часу і не вимагає дивовижних продуктів.
Холодець – рецепт холодної страви із застиглого до желеподібного стану м’ясного бульйону зі шматочками м’яса, яйця, деяких овочів. Холодець можна приготувати практично з будь-якого м’яса – яловичини, зі свинини, холодець з індички, холодець з курки з желатином. У рецепті використовуються ті частини туші, в яких багато желеподібних речовин – холодець зі свинячих ніжок або голови, рульки, курячих лапок. Ось справжній смачний холодець за українським рецептом.
Мало хто відмовиться від перекусу сосисками у тісті. Адже це так апетитно! Ароматні, соковиті, з рум’яною скоринкою. Сосиски в тісті на сковороді в домашніх умовах готуються зовсім швидко. Сосиски в тісті в духовці – цей рецепт надає випічці ніжного, соковитого смаку. Багато що залежить від рецепта тіста для сосисок, адже воно може бути листковим, дріжджовим, пісочним.
Цей смачний перекус увірвався у вуличне життя не так давно, але настільки сподобався, що багатьох зацікавив рецепт шаурми зі свининою або рецепт домашньої шаурми з куркою. Дійсно, улюблену багатьма вуличну їжу можна приготувати і вдома. Зрозуміло, за перевіреним рецептом шаурма з куркою в домашніх умовах виходить значно дешевше, ніж купити її на вулиці. А головне, ви можете бути впевнені в якості та користі продуктів, з яких приготовлена домашня шаурма. Починаємо?
Шанувальники японської кухні обов’язково оцінять цей рецепт. Для приготування класичних ролів та суші потрібні певні навички та досвід. А суші торт можна приготувати набагато простіше та швидше.
Зовсім простий рецепт – пиріг із куркою на кефірі у східному стилі. Такий пиріг можна подати на друге або як самостійну страву, закуску. А можна й до супу. Готуємо тісто, варимо курку, потім все з’єднуємо та обсмажуємо на олії у сковороді – смакота неймовірна!
М’ясні закуски поживні та смачні, навіть в невеликій кількості здатні притамувати відчуття голоду. Приготувати курячі шиї – м’ясисті та ароматні, одне задоволення. Та й ціна курячих ший абсолютно доступна, порівняно, наприклад, з крильцями. Радимо бюджетний рецепт курячих шийок – простий та легкий у приготуванні.