Закуски

Запіканка з цвітної капусти

Рецепт запіканки з цвітної капусти простий та швидкий у приготуванні, крім того – інгредієнти до неї завжди під рукою. Легкий та поживний гарнір до улюблених м’ясних чи рибних страв, та й просто окрема страва. При бажанні – можна запекти одночасно цвітну капусту та броколі.

гарбузове фрі

Гарбузове фрі з пармезаном

Не знаєте що робити з гарбузами? Тоді вам до нас. Пропонуємо вам смачні і прості рецепти з цим яскравим овочем. Передусім варто спробувати цю смачну і просту закуску, яка не залишить байдужим нікого. Ось рецепт.

Печені яблука

Печені яблука з цибулевим соусом

У сезон яблук не пропустіть можливості поекспериментувати з ними. Яблука багаті на магній, мідь, кальцій, вітаміни групи B, C і Е, причому всі ці елементи зберігаються і при запіканні.

blank

Фаршировані помідори

Для цього рецепту вибирайте сезонні достиглі помідори з пружною міцною шкіркою. Пам’ятайте – від якості помідорів залежить смак вашої страви. Розмір помідорів не принциповий, ви можете вибрати як великі, так і малі.

blank

Кіш без тіста

Якщо у вас немає часу бавитись з тістом – це не причина відмовитись від шматка духмяного кіша. Ви можете поексперементувати з інгредієнтами, наприклад замінити зелень на шпинат чи шинку на шматочки шпондера.

blank

Гуакамоле

Традиційна мексиканська закуска, що готується на основі авокадо, помідорів, кінзи та гострого перцю. Універсальна, свіжа та проста в приготуванні. Можна подавати з грінками, з кукурудзяними чіпсами, з сухариками, а степінь гостроти залежить від ваших смаків, можна обійтись і без гострого перцю. Авокадо вибирайте дуже стигле та м’яке.

кролик

Кролик з гірчицею запечений в духовці

М’ясо кролика дуже ніжне, воно делікатне та легко засвоюється. Рецепт кролика, який ми вам пропонуємо сьогодні, відрізняється простотою у приготуванні та насиченим, вираженим смаком. Гірчиця додає пряності, а вино – легкого свіжого аромату.

blank

Запіканка з кабачків

В сезон кабачків – проста, швидка та недорога страва, яку ви дуже швидко полюбите. Для цього рецепту краще підійдуть молоді цукіні, але можете взяти ті кабачки, які у вас під рукою. Головне, щоби вони були молоді і мали ніжну шкірку та дрібне і непомітне насіння.

blank

Грибний паштет з грінками

Грибний паштет – це ідеальний варіант сніданку або ж перекусу. Він насичений грибним смаком та легкою пікантністю завдяки часнику та перцю. Смакувати грибний паштет найкраще з грінками або разом із м’ясною стравою. Труднощів приготування не викликає, все доволі легко та просто.

форшмак

Форшмак

Класична закуска єврейської кухні, форшмак користується особливою популярністю в країнах Східної Європи. Готується ця страва просто, а солений оселедець всім доступний. Найкраще вибирати жирні рибини, а яблука сорту антонівка чи ранет.

blank

Спаржа з яйцями пашот та соусом муслін

Цей рецепт дуже простий і швидкий в приготуванні та є доволі класичним способом подання спаржі. На приготування страви вам потрібно не більше 15 хвилин і подається вона миттєво після приготування. Для яєць пашот вибирайте яйця виняткової свіжості та перевіреної якості, найкраще фермерські.

лосось

Лосось панірований

Якщо у вас гостина чи просто вечеря, на яку вам би хотілось приготувати щось, що мало б справді вишуканий смак та вигляд – рецепт панірованого лосося підійде якнайкраще. Можна взяти й будь-яку іншу червону рибу, проте варто надавати перевагу філе, а не стейкам. Даний спосіб приготування допомагає шматочку риби зберегти ідеальну форму та не надто пересихати в процесі смаження.

Догори