Кіш без тіста

Кіш
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка20 хвПриготування50 хвЗагальний час1 год 10 хв

Французький рецепт - неперевершений кіш. Смачнющий відкритий пиріг без основи з тіста.

 200 гр бекону
 6 яєць
 200 мл молока
 1 пучок зеленої цибулі
 150 гр натертого сиру
 сіль, перець
1

Розігрійте духовку до 180*C.

2

Покладіть у форму пергаментний папір.

3

Обсмажте на пательні скибки бекону і викладіть їх на паперовий рушничок, щоб ввібрати лишній жир.

4

Збийте яйця з молоком. Посоліть і поперчіть.

5

Викладіть в форму бекон з тертим сиром. Залийте все сумішшю з молока і яєць.

6

Випікайте в духовці впродовж 45хв.

Інгредієнти

 200 гр бекону
 6 яєць
 200 мл молока
 1 пучок зеленої цибулі
 150 гр натертого сиру
 сіль, перець

Кроки рецепта

1

Розігрійте духовку до 180*C.

2

Покладіть у форму пергаментний папір.

3

Обсмажте на пательні скибки бекону і викладіть їх на паперовий рушничок, щоб ввібрати лишній жир.

4

Збийте яйця з молоком. Посоліть і поперчіть.

5

Викладіть в форму бекон з тертим сиром. Залийте все сумішшю з молока і яєць.

6

Випікайте в духовці впродовж 45хв.

Кіш без тіста

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори