Картопляні битки з начинкою з шпротів

Биточки зі шпротами
АвторNatalyaРейтингСкладністьСередня
Підготовка25 хвПриготування10 хвЗагальний час35 хв

Биточки - це універсальна страва. Її можна робити з будь-якими начинками, які загортають в кульки з картопляного пюре. Биточки можуть служити як гарніром, так і основною стравою.

 200 гр шпротів
 10 картоплин
 1 морквина
 1 яйце
 1,50 ст. л. борошно
 цибуля ріпчаста
 зелена цибуля, кріп
 олія
 сіль, перець за смаком
1

Картоплю і моркву очистити, порізати і зварити до готовності. Злити воду і приготувати пюре, додати вершкове масло і 1 яйце.

2

Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати. Шпроти без масла викласти в миску, розім'яти виделкою. Додати ріпчасту і зелену цибулю, кріп, петрушку і перемішати.

3

З картопляного пюре скачати невеличкі кульки діаметром 4,5 см. Зробити в центрі кожного заглиблення, покласти по 1 ч. л. начинки, зімкнути краї.

4

Обваляти кожну кульку в борошні (в борошно можна додати спеції для картоплі)

5

Обсмажити биточки в розігрітій олії до рум'яної скоринки.

Інгредієнти

 200 гр шпротів
 10 картоплин
 1 морквина
 1 яйце
 1,50 ст. л. борошно
 цибуля ріпчаста
 зелена цибуля, кріп
 олія
 сіль, перець за смаком

Кроки рецепта

1

Картоплю і моркву очистити, порізати і зварити до готовності. Злити воду і приготувати пюре, додати вершкове масло і 1 яйце.

2

Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Зелену цибулю вимити, обсушити і дрібно нарізати. Шпроти без масла викласти в миску, розім'яти виделкою. Додати ріпчасту і зелену цибулю, кріп, петрушку і перемішати.

3

З картопляного пюре скачати невеличкі кульки діаметром 4,5 см. Зробити в центрі кожного заглиблення, покласти по 1 ч. л. начинки, зімкнути краї.

4

Обваляти кожну кульку в борошні (в борошно можна додати спеції для картоплі)

5

Обсмажити биточки в розігрітій олії до рум'яної скоринки.

Картопляні битки з начинкою з шпротів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори