Пиріг закусочний

Пиріг закусочний
АвторNatalyaРейтинг
Для коржів
 6 яєць
 1 велика морквина
 3 ст. л. сметани
 6 ст. л. олії
 6 ст. л. муки
 сіль
Начинка
 400 гр домашнього сиру (можна 9%)
 100 гр бринзи
 3 ст. л. сметани
 300 гр маринованих грибів
 2 ч. л. желатину
 сіль
 кріп
 1 червоний солодкий перець
Коржі
1

Моркву тремо і тушимо в половині оліі. Смажити не потрібно, а лише потушкувати.

2

Яйця розділяємо на білки і жовтки.

3

Білки збиваємо з дрібкою солі на круту піну.

4

Жовтки розтираємо віничком, додаємо сметану і перемішуємо.

5

Додаємо моркву яка вже вистигла і ретельно перемішуємо.

6

Вводимо просіяне борошно і добре вимішуємо.

7

Вводимо збиті білки в три підходи і ніжно вимішуємо.

8

Випікаємо у формі застеленій пергаментним папером при температурі 180" до 15хв.(пробувати зубочисткою).

9

Перекладаємо на рушник і коли корж вистиг знімаємо папір.

Начинка
10

Желатин замочуємо в холодній воді,коли набухне розчиняємо на водяній бані. Все добре перемішуємо.

11

Гриби, перець нарізаємо кубиками. Змішуємо домашній сир, бринзу, сметану і добре перетираємо (можна збити міксером), додаємо трішки желатину, який вистиг.
Сіль можна і не додавати, якщо бринза солена.
Кріп, гриби, перець добре вимішуємо.

12

Викладаємо начинку на коржі. Ставимо в холодильник застигнути.

Інгредієнти

Для коржів
 6 яєць
 1 велика морквина
 3 ст. л. сметани
 6 ст. л. олії
 6 ст. л. муки
 сіль
Начинка
 400 гр домашнього сиру (можна 9%)
 100 гр бринзи
 3 ст. л. сметани
 300 гр маринованих грибів
 2 ч. л. желатину
 сіль
 кріп
 1 червоний солодкий перець

Кроки рецепта

Коржі
1

Моркву тремо і тушимо в половині оліі. Смажити не потрібно, а лише потушкувати.

2

Яйця розділяємо на білки і жовтки.

3

Білки збиваємо з дрібкою солі на круту піну.

4

Жовтки розтираємо віничком, додаємо сметану і перемішуємо.

5

Додаємо моркву яка вже вистигла і ретельно перемішуємо.

6

Вводимо просіяне борошно і добре вимішуємо.

7

Вводимо збиті білки в три підходи і ніжно вимішуємо.

8

Випікаємо у формі застеленій пергаментним папером при температурі 180" до 15хв.(пробувати зубочисткою).

9

Перекладаємо на рушник і коли корж вистиг знімаємо папір.

Начинка
10

Желатин замочуємо в холодній воді,коли набухне розчиняємо на водяній бані. Все добре перемішуємо.

11

Гриби, перець нарізаємо кубиками. Змішуємо домашній сир, бринзу, сметану і добре перетираємо (можна збити міксером), додаємо трішки желатину, який вистиг.
Сіль можна і не додавати, якщо бринза солена.
Кріп, гриби, перець добре вимішуємо.

12

Викладаємо начинку на коржі. Ставимо в холодильник застигнути.

Пиріг закусочний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори