Приємного чаювання!
Простий пиріг з яблуками
Класичний рецепт простого пирога з яблуками має бути в арсеналі кожної господині. Готується пиріг швидко, а виглядає достойно. Такий пиріг незамінний, якщо ось-ось на порозі несподівані гості, яких не хочеться пригощати магазинними солодощами. Дізнавшись, як приготувати простий пиріг з яблуками, ви зможете по-швидкому побалувати себе та своїх близьких смачною домашньою випічкою. Спробуємо?
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 4 яблука
- 0.5 cups цукру
- 5 яєць
- 3/4 cups борошна
- 1/4 tsp кориці
- 1/4 tsp ванільного цукру
- 1 tbsp вершкового масла
- Сіль
Кроки приготування
- Білки відокремлюємо від жовтків та збиваємо зі щіпкою солі.
- Збиваємо жовтки з цукром до однорідної пишної маси.
- Обережно з'єднаємо білки з жовтками.
- Поступово введемо до суміші просіяне борошно, ванільний цукор і корицю.
- Вимішуємо однорідне тісто за консистенцію густої сметани.
- Змащуємо форму для випічки маслом.
- Яблука миємо, обсушуємо та нарізаємо тонкими часточками.
- Щільно викладаємо яблука на дно форми, посипаємо цукром та заливаємо тістом.
- Випікаємо в добре розігрітій духовці приблизно 35-40 хвилин при 180°С. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою – якщо вона суха, значить наш простий пиріг із яблуками готовий.
- Почекаємо поки пиріг злегка охолоне. Нарізаємо його на порційні шматочки та подаємо зі сметаною або джемом.