blank

Простий пиріг з яблуками

Приємного чаювання!

blank

Простий пиріг з яблуками

Класичний рецепт простого пирога з яблуками має бути в арсеналі кожної господині. Готується пиріг швидко, а виглядає достойно. Такий пиріг незамінний, якщо ось-ось на порозі несподівані гості, яких не хочеться пригощати магазинними солодощами. Дізнавшись, як приготувати простий пиріг з яблуками, ви зможете по-швидкому побалувати себе та своїх близьких смачною домашньою випічкою. Спробуємо?
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 40 хвилин
Загальний час: 55 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 4 яблука
  • 0.5 cups цукру
  • 5 яєць
  • 3/4 cups борошна
  • 1/4 tsp кориці
  • 1/4 tsp ванільного цукру
  • 1 tbsp вершкового масла
  • Сіль

Кроки приготування

  • Білки відокремлюємо від жовтків та збиваємо зі щіпкою солі.
  • Збиваємо жовтки з цукром до однорідної пишної маси.
  • Обережно з'єднаємо білки з жовтками.
  • Поступово введемо до суміші просіяне борошно, ванільний цукор і корицю.
  • Вимішуємо однорідне тісто за консистенцію густої сметани.
  • Змащуємо форму для випічки маслом.
  • Яблука миємо, обсушуємо та нарізаємо тонкими часточками.
  • Щільно викладаємо яблука на дно форми, посипаємо цукром та заливаємо тістом.
  • Випікаємо в добре розігрітій духовці приблизно 35-40 хвилин при 180°С. Готовність перевіряємо дерев’яною шпажкою – якщо вона суха, значить наш простий пиріг із яблуками готовий.
  • Почекаємо поки пиріг злегка охолоне. Нарізаємо його на порційні шматочки та подаємо зі сметаною або джемом.
Прокрутка до верху