Рецепт печінкового торта з начинкою
Пасеровану моркву й цибулю можна використати як начинку між коржами печінкового торта. Виходить дуже апетитно й красиво! Вишуканого ніжного смаку набуває тортик з шаром начинки з тертого яблука, змішаного з домашнім майонезом.
Печінковий торт – як прикрасити
Вкрай важливо не просто приготувати печінковий торт за рецептом, а й гарно прикрасити. Для цього підсмажте цибульку, порізану тоненькими кільцями, й викладіть її на верхній корж по колу торта.
Печінковий торт
Звичайно печінковий торт – страва не повсякденна, адже потребує часу та певної уваги. Проте ваші старання неодмінно оцінять. А якщо печінковий торт гарно прикрасити свіжою зеленню, намалювати щось цікаве домашнім кетчупом та майонезом, гарантуємо – всі будуть просто вражені.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 500 g печінки
- 170 g борошна
- 250 ml молока
- 5 яєць
- 1 цибулина
- 2 g соди
- 150 g майонезу
- сіль, перець до смаку
- олія для смаження
Кроки приготування
- Печінку промиваємо, очищаємо від плівок та перекручуємо на м’ясорубці двічі або в комбайні.
- Цибулю натираємо на тертці.
- Додаємо до печінкового фаршу молоко, яйця, борошно, натерту цибулю, соду. Солимо, перчимо й ретельно розмішуємо. За консистенцією тісто має бути таким, як на млинці.
- Дуже добре розігріваємо сковороду та випікаємо коржі. Потрібно пристосуватися, адже коржі для печінкового торта більшого діаметру перевертати та знімати зі сковороди дещо складніше.
- Змащуємо коржі майонезом, верхній шар прикрашаємо.
- Відправляємо печінковий торт у холодильник на 2-3 години для просочення та охолодження.