Печінковий торт

Печінковий торт

Рецепт печінкового торта з начинкою

Пасеровану моркву й цибулю можна використати як начинку між коржами печінкового торта. Виходить дуже апетитно й красиво! Вишуканого ніжного смаку набуває тортик з шаром начинки з тертого яблука, змішаного з домашнім майонезом. 

Печінковий торт – як прикрасити

Вкрай важливо не просто приготувати печінковий торт за рецептом, а й гарно прикрасити. Для цього підсмажте цибульку, порізану тоненькими кільцями, й викладіть її на верхній корж по колу торта. 

 

Печінковий торт

Печінковий торт

Звичайно печінковий торт – страва не повсякденна, адже потребує часу та певної уваги. Проте ваші старання неодмінно оцінять. А якщо печінковий торт гарно прикрасити свіжою зеленню, намалювати щось цікаве домашнім кетчупом та майонезом, гарантуємо – всі будуть просто вражені.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська, Українська
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 50 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 500 g печінки
  • 170 g борошна
  • 250 ml молока
  • 5 яєць
  • 1 цибулина
  • 2 g соди
  • 150 g майонезу
  • сіль, перець до смаку
  • олія для смаження

Кроки приготування

  • Печінку промиваємо, очищаємо від плівок та перекручуємо на м’ясорубці двічі або в комбайні.
  • Цибулю натираємо на тертці.
  • Додаємо до печінкового фаршу молоко, яйця, борошно, натерту цибулю, соду. Солимо, перчимо й ретельно розмішуємо. За консистенцією тісто має бути таким, як на млинці.
  • Дуже добре розігріваємо сковороду та випікаємо коржі. Потрібно пристосуватися, адже коржі для печінкового торта більшого діаметру перевертати та знімати зі сковороди дещо складніше.
  • Змащуємо коржі майонезом, верхній шар прикрашаємо.
  • Відправляємо печінковий торт у холодильник на 2-3 години для просочення та охолодження.
Прокрутка до верху