Паски

Великодня паска – смачний рецепт

Паски

Великодня паска – смачний рецепт

Здавна паска була головною прикрасою святкового столу. Здобна, пухка і по-особливому смачна в час Великодніх свят. Пропонуємо вам цей рецепт Великодньої паски для найкращого смаку та святкового настрою.
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Українська
Ключове слово: паска
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 50 хвилин
Загальний час: 1 година
Порції: 5 осіб

Інгредієнти для рецепту

  • 300 g муки
  • 25 g свіжих дріжджів
  • 125 ml теплого молока
  • 150 g вершкового масла
  • 2 яйця
  • 4 tbsp цукру
  • ваніль, родзинки, цедра

Кроки приготування

  • Ввечері всі компоненти добре перемішуємо в більшій кастрюлі. Тісто виходить як густа сметана. Накриваємо кришкою або плівкою і ставимо в холодильник на добу (можна довше).
  • Тісто підніметься і загусне. Викладаємо в підготовлені форми.
  • Ставимо на годину в тепле місце, щоб піднялись.
  • Випікаємо 45-50хв при180гр
Прокрутка до верху