Великодня паска – смачний рецепт
Здавна паска була головною прикрасою святкового столу. Здобна, пухка і по-особливому смачна в час Великодніх свят. Пропонуємо вам цей рецепт Великодньої паски для найкращого смаку та святкового настрою.
Друкувати
Pin
Оцінити
Порції: 5 осіб
Інгредієнти для рецепту
- 300 g муки
- 25 g свіжих дріжджів
- 125 ml теплого молока
- 150 g вершкового масла
- 2 яйця
- 4 tbsp цукру
- ваніль, родзинки, цедра
Кроки приготування
- Ввечері всі компоненти добре перемішуємо в більшій кастрюлі. Тісто виходить як густа сметана. Накриваємо кришкою або плівкою і ставимо в холодильник на добу (можна довше).
- Тісто підніметься і загусне. Викладаємо в підготовлені форми.
- Ставимо на годину в тепле місце, щоб піднялись.
- Випікаємо 45-50хв при180гр