Обліпиховий чай з медом
Всі знають, що обліпиха – це справжня скарбниця вітамінів. Відомо,що у ній вдвічі більше корисного вітаміну С, ніж у цитрусових. Крім того, вона містить антиоксиданти та поліненасичені жирні кислоти, які відповідають за здоровий та молодий вигляд шкіри. Чай з обліпихи та меду також вважається потужним антидепресантом. Крім того, обліпиха лікує застуду та заряджає енергією.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 150 g обліпихи
- 500 ml води
- 2 tbsp чорного чаю
- 2 tbsp меду
Кроки приготування
- Добре промиваємо обліпиху. Більшу частину ягід розминаємо (можна у ступці, можна ложкою в будь-якій глибокій посудині).
- У пюре обліпихи додаємо чай, заливаємо окропом і даємо настоятися впродовж 7-10 хвилин.
- Щоб мед не втрачав корисних властивостей, його рекомендується додавати безпосередньо перед вживанням або їсти, запиваючи чаєм.