млинці з кабачком

Млинці з кабачком

Тісто можна приготувати напередодні ввечері, воно відмінно збережеться до ранку в холодильнику. А з кількістю кабачка можна поекспериментувати: можливо, вам сподобається додавати його до страви більше або менше.

млинці з кабачком

Млинці з кабачком

Млинці з кабачком - це справжня знахідка. Економні господині оцінять, якою недорогою та поживною є ця страва. Тим, хто стежать за фігурою, сподобається, що млинці з додаванням кабачка не такі калорійні, як звичайні. А ті члени сім'ї, які піклуються про здоров'я кишківника, зрадіють, що ця звична страва така багата на клітковину. А ще такі млинці просто дуже смачні і добре поєднуються як з солодкими, так і з солоними добавками.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 кабачок
  • 2 яйця
  • 750 g борошна
  • 650 ml молока
  • 100 g вершкового масла
  • 1 tsp цукру
  • солі

Кроки приготування

  • Яйця злегка збиваємо з молоком.
  • Масло розтоплюємо і додаємо до яєчно-молочної суміші.
  • Додаємо сухі інгредієнти до рідких і все гарненько перемішуємо.
  • З кабачка при необхідності знімаємо шкірку і натираємо на грубій тертці. Додаємо до тіста.
  • Смажимо млинці на сухій сковороді, без масла і олії - воно вже в тісті.
Прокрутка до верху