Тісто можна приготувати напередодні ввечері, воно відмінно збережеться до ранку в холодильнику. А з кількістю кабачка можна поекспериментувати: можливо, вам сподобається додавати його до страви більше або менше.
Млинці з кабачком
Млинці з кабачком - це справжня знахідка. Економні господині оцінять, якою недорогою та поживною є ця страва. Тим, хто стежать за фігурою, сподобається, що млинці з додаванням кабачка не такі калорійні, як звичайні. А ті члени сім'ї, які піклуються про здоров'я кишківника, зрадіють, що ця звична страва така багата на клітковину. А ще такі млинці просто дуже смачні і добре поєднуються як з солодкими, так і з солоними добавками.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 кабачок
- 2 яйця
- 750 g борошна
- 650 ml молока
- 100 g вершкового масла
- 1 tsp цукру
- солі
Кроки приготування
- Яйця злегка збиваємо з молоком.
- Масло розтоплюємо і додаємо до яєчно-молочної суміші.
- Додаємо сухі інгредієнти до рідких і все гарненько перемішуємо.
- З кабачка при необхідності знімаємо шкірку і натираємо на грубій тертці. Додаємо до тіста.
- Смажимо млинці на сухій сковороді, без масла і олії - воно вже в тісті.