blank

Млинці по Дюкану

blank

Млинці по Дюкану

Це тонкі та дієтичні млинці, які рекомендує готувати відомий французький дієтолог П'єр Дюкан. Випічка чудово підходить для тих, хто на дієті, або не вживає жирну їжу. Використовуємо нежирне молоко або кефір. Замість цукру – спеціальний замінник. Готові млинці виходять дуже тонкими, хрусткими та дієтичними.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 10 хвилин
Загальний час: 25 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 2 tbsp кукурудзяного крохмалю
  • 2 яйця
  • 120 ml молока
  • Цукрозамінник – до смаку
  • Сіль – до смаку

Кроки приготування

  • Змішуємо крохмаль з цукрозамінником та сіллю.
  • Вливаємо молоко, додаємо яйця. Перемішуємо спочатку виделкою, а потім блендером до отримання однорідної рідкої маси.
  • Змащуємо сковороду 2-3 краплями олії та розігріваємо.
  • Випікаємо тоненькі млинці по Дюкану – по 2 ст. л. суміші на один млинець, як і звичайні блінчики.
  • Будьмо уважні, адже млинці готуються дуже швидко.
  • Подаємо з йогуртом, медом, ягодами або у млинці по Дюкану загортаємо будь-яку дієтичну начинку. Смачного!
Прокрутка до верху