Гуакамоле
Традиційна мексиканська закуска, що готується на основі авокадо, помідорів, кінзи та гострого перцю. Універсальна, свіжа та проста в приготуванні. Можна подавати з грінками, з кукурудзяними чіпсами, з сухариками, а степінь гостроти залежить від ваших смаків, можна обійтись і без гострого перцю. Авокадо вибирайте дуже стигле та м’яке.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
На 4 особи
- 2 стиглі авокадо
- 0.5 цибулини дрібно нарізаної
- 2 стиглі томати, нарізані дрібними шматочками
- сік з 0.5 лимона
- пучок кінзи
- свіжий чілі або табаско (факультативно)
Кроки приготування
- Авокадо розрізати навпіл, вийняти кісточку, ложкою відділити м’якоть від шкірки і пом’яти виделкою до однорідної маси.
- Змішати авокадо з цибулею та помідорами
- Додати сік лимона, сіль та гостий перець або соус табаско (при бажанні)
- Додати дрібно нарізану кінзу