гарбузове фрі

Гарбузове фрі з пармезаном

гарбузове фрі

Гарбузове фрі з пармезаном

Не знаєте що робити з гарбузами? Тоді вам до нас. Пропонуємо вам смачні і прості рецепти з цим яскравим овочем. Передусім варто спробувати цю смачну і просту закуску, яка не залишить байдужим нікого. Ось рецепт.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 20 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 40 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 маленький гарбуз
  • 3 ст. л. тертого сиру пармезан
  • 2 ст.л. свіжої петрушки
  • 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 2 ч. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. паприки
  • 1 ч. л. меленого часнику
  • 0,5 ч. л. великої морської солі

Кроки приготування

  • Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння.
  • Нарізаємо м'якоть тонкими скибочками, як картоплю фрі.
  • Кладемо нарізані шматочки в більшу миску з холодною водою. Залишаємо так настоятися не менше як на 30 хвилин. Потім зливаємо воду і висушуємо гарбуз паперовим рушничком.
  • Розігріваємо духовку до 200 ° C. Застеляємо два дека пергаментним папером.
  • Кладемо гарбузове фрі у велику миску і додаємо кукурудзяний крохмаль. Добре струшуємо (це можна зробити в рукаві для запікання).
  • Скроплюємо скибочки оливковою олією і перемішуємо руками. Посипаємо паприкою і сушеним часником, знову перемішуємо.
  • Викладаємо гарбузове фрі в один шар на підготовлені листи. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці 15 хвилин поки скибочки не стануть хрусткими і золотистими. Можете перевертати в процесі.
  • Поки гарбуз запікається, змішуємо сир, петрушку і морську сіль. Як тільки гарбузове фрі буде готове, посипаємо його отриманою сумішшю. Подаємо закуску гарячою. Смачного!
Прокрутка до верху