Гарбузове фрі з пармезаном
Не знаєте що робити з гарбузами? Тоді вам до нас. Пропонуємо вам смачні і прості рецепти з цим яскравим овочем. Передусім варто спробувати цю смачну і просту закуску, яка не залишить байдужим нікого. Ось рецепт.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 1 маленький гарбуз
- 3 ст. л. тертого сиру пармезан
- 2 ст.л. свіжої петрушки
- 2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
- 2 ч. л. оливкової олії
- 1 ч. л. паприки
- 1 ч. л. меленого часнику
- 0,5 ч. л. великої морської солі
Кроки приготування
- Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння.
- Нарізаємо м'якоть тонкими скибочками, як картоплю фрі.
- Кладемо нарізані шматочки в більшу миску з холодною водою. Залишаємо так настоятися не менше як на 30 хвилин. Потім зливаємо воду і висушуємо гарбуз паперовим рушничком.
- Розігріваємо духовку до 200 ° C. Застеляємо два дека пергаментним папером.
- Кладемо гарбузове фрі у велику миску і додаємо кукурудзяний крохмаль. Добре струшуємо (це можна зробити в рукаві для запікання).
- Скроплюємо скибочки оливковою олією і перемішуємо руками. Посипаємо паприкою і сушеним часником, знову перемішуємо.
- Викладаємо гарбузове фрі в один шар на підготовлені листи. Випікаємо в попередньо розігрітій духовці 15 хвилин поки скибочки не стануть хрусткими і золотистими. Можете перевертати в процесі.
- Поки гарбуз запікається, змішуємо сир, петрушку і морську сіль. Як тільки гарбузове фрі буде готове, посипаємо його отриманою сумішшю. Подаємо закуску гарячою. Смачного!