Фаршировані помідори

Фаршировані помідори

Фаршировані помідори

Фаршировані помідори

Для цього рецепту вибирайте сезонні достиглі помідори з пружною міцною шкіркою. Пам’ятайте - від якості помідорів залежить смак вашої страви. Розмір помідорів не принциповий, ви можете вибрати як великі, так і малі.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 1 година 20 хвилин
Загальний час: 1 година 45 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 4 великі помідорів
  • 500 g свинячо-яловичого фаршу
  • 3 цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • чебрець свіжий або сушений
  • петрушка
  • вершкове масло
  • сіль, перець

Кроки приготування

  • Цибулю та часник почистити та дрібно нарізати
  • Половину цибулі, часник, сіль, перець та трохи нарізаної петрушки додати до м’ясного фаршу
  • З помідорів зрізати вершечок і ложкою вибрати середину. Посолити та поперчити помідори всередині.
  • Наповнити їх фаршем та накрити кришечками.
  • Решту цибулі покласти у форму, де запікатимуться помідори. Акуратно викласти помідори, притрусити чебрецем та покласти трішки вершкового масла. Запікати протягом 1 год при температурі 180 градусів.
  • Добре смакують з рисом.
Прокрутка до верху