Фаршировані помідори
Для цього рецепту вибирайте сезонні достиглі помідори з пружною міцною шкіркою. Пам’ятайте - від якості помідорів залежить смак вашої страви. Розмір помідорів не принциповий, ви можете вибрати як великі, так і малі.
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 4 великі помідорів
- 500 g свинячо-яловичого фаршу
- 3 цибулини
- 2 зубчики часнику
- чебрець свіжий або сушений
- петрушка
- вершкове масло
- сіль, перець
Кроки приготування
- Цибулю та часник почистити та дрібно нарізати
- Половину цибулі, часник, сіль, перець та трохи нарізаної петрушки додати до м’ясного фаршу
- З помідорів зрізати вершечок і ложкою вибрати середину. Посолити та поперчити помідори всередині.
- Наповнити їх фаршем та накрити кришечками.
- Решту цибулі покласти у форму, де запікатимуться помідори. Акуратно викласти помідори, притрусити чебрецем та покласти трішки вершкового масла. Запікати протягом 1 год при температурі 180 градусів.
- Добре смакують з рисом.