Бельгійські вафлі з кабачків
Улюблені бельгійські вафлі можуть бути не тільки класичними. Свіжі кабачки можна купити цілий рік. А з початком сезону городніх кабачків приготувати смачні бельгійські вафлі з кабачків – одна насолода!
Друкувати
Pin
Оцінити
Порції: 4 особи
Інгредієнти для рецепту
- 500 g кабачків
- 2 яйця
- 200 g домашнього сиру
- 100 g твердого сиру
- 140 g рисового борошна
- 0.5 tsp прованських трав
- Сіль
Кроки приготування
- Молоді кабачки натираємо на велику тертку. Посолимо, перемішуємо та залишимо на 10 хвилин, щоб маса пустила сік.
- Твердий сир натираємо також на велику тертку.
- Яйця добре перемішуємо з домашнім сиром, додаємо борошно, сіль, прованські трави та перемішуємо всю масу.
- Кабачки відціджуємо, щоб пішла зайва рідина.
- З’єднуємо всі підготовлені інгредієнти, усе злегка перемішуємо блендером до кашоподібного стану.
- Випікаємо бельгійські вафлі з кабачків у розігрітій вафельниці. Подаємо обов’язково зі сметаною або будь-яким улюбленим соусом – гострим чи лагідним.
Бельгійські вафлі на сніданок
Смачні та теплі бельгійські вафлі з кабачків – що може бути кращим початком дня?
А на вечерю бельгійські вафлі можна присмачити потертим часником з духмяною олією.