blank

Бельгійські вафлі з кабачків

blank

Бельгійські вафлі з кабачків

Улюблені бельгійські вафлі можуть бути не тільки класичними. Свіжі кабачки можна купити цілий рік. А з початком сезону городніх кабачків приготувати смачні бельгійські вафлі з кабачків – одна насолода!
5 з 1 оцінки
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Бельгійська
Ключове слово: бельгійські вафлі, вафлі, вафлі-з-кабачків
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 45 хвилин
Загальний час: 1 година
Порції: 4 особи

Інгредієнти для рецепту

  • 500 g кабачків
  • 2 яйця
  • 200 g домашнього сиру
  • 100 g твердого сиру
  • 140 g рисового борошна
  • 0.5 tsp прованських трав
  • Сіль

Кроки приготування

  • Молоді кабачки натираємо на велику тертку. Посолимо, перемішуємо та залишимо на 10 хвилин, щоб маса пустила сік.
  • Твердий сир натираємо також на велику тертку.
  • Яйця добре перемішуємо з домашнім сиром, додаємо борошно, сіль, прованські трави та перемішуємо всю масу.
  • Кабачки відціджуємо, щоб пішла зайва рідина.
  • З’єднуємо всі підготовлені інгредієнти, усе злегка перемішуємо блендером до кашоподібного стану.
  • Випікаємо бельгійські вафлі з кабачків у розігрітій вафельниці. Подаємо обов’язково зі сметаною або будь-яким улюбленим соусом – гострим чи лагідним.

Бельгійські вафлі на сніданок

Смачні та теплі бельгійські вафлі з кабачків – що може бути кращим початком дня? 

А на вечерю бельгійські вафлі можна присмачити потертим часником з духмяною олією.

Прокрутка до верху