blank

Заварний крем

Ніжний заварний крем на будь-який смак

Приготуйте звичайний заварний крем, додайте в крем згущене молоко, сметану, цедру лимона або апельсина, вершкове масло – і крем набуде зовсім інших цікавих ноток.  

Чудово підкреслять смак заварного крему спеції. Використовуйте для цього кілька дрібок мускатного горіха.

Як приготувати повітряний заварний крем

У глибокій посудині збийте міксером розм’якшене масло. Потроху додавайте до нього готовий заварний крем, що вже охолонув, і ретельно збивайте міксером.

Чудовий ніжний смак має повітряний білковий заварний крем на основі цукрового сиропу.  

blank

Заварний крем

Мати під рукою вдалий рецепт заварного крему завжди потрібно. Заварний крем простий в приготуванні та незамінний для заварних тістечок, еклерів, міль фей, кошичків та тартів. Можна приготувати заварний крем за класичним рецептом з ароматом ванілі чи шоколадний, додавши какао.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 10 хвилин
Приготування: 20 хвилин
Загальний час: 30 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 1 l молока
  • 4 жовтки
  • 100 g борошна
  • 200 g цукру
  • 1 пакетик ванільного цукру

Кроки приготування

  • Змішати жовтки з цукром і збивати, поки маса не побіліє.
  • Додати борошно і добре вимішати. Додати трохи молока, приблизно півсклянки, вимішати.
  • Молоко нагріти до 40-50 градусів, влити яєчну суміш, додати ванільний цукор.
  • Не перестаючи вимішувати вінчиком, довести до кипіння.
  • Перестати готувати, коли крем буде густим. Охолодити.
Прокрутка до верху