Яблучно-моркв’яні сирники: фруктовий і поживний сніданок
Рекомендуємо готувати яблучно-моркв’яні сирники на сніданок. По-перше, приготувати такі сирнички буде легко навіть початківцям. По-друге, інгредієнти вдома має кожна файна господиня. А по-третє, це – фруктовий, вітамінний, низькокалорійний, але водночас ситний і дуже поживний десерт. Ці вітамінні сирники забезпечать вас енергією на пів робочого дня – аж до обіду.
Яблучно-моркв’яні сирники: простий і смачний рецепт
Запевняю, що приготувати такі яблучно-моркв’яні сирники дуже легко і просто. Рецепт дуже простий, а часу на приготування таких сирників потрібно зовсім небагато. Пів годинки – і смачний та поживний сніданок для всієї сім’ї готовий. Яблучно-моркв’яні сирники смакують вранці як із запашною кавою, так і з чаєм. Смачного!
Яблучно-моркв'яні сирники
Яблучно-моркв'яні сирники - це поживний і водночас дієтичний та низькокалорійний сніданок. У цьому десерті все найкорисніше для здорового харчування: сир, морква, яблука. Фруктовий, вітамінний і ситний десерт. А найголовніше - дуже смачний! А приготувати такі фруктові сирники - дуже просто!
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 250 g сиру
- 4 tbsp манки
- 2 білки
- 2 яблука
- 1 морква
- 2 tbsp цукру
- 1 щіпка кориці
Кроки приготування
- Почистити моркву і яблука.
- Моркву і яблука натерти на грубій тертці та перемішати.
- Додати сир та суху манку і перемішати. Додати корицю та цукор, перемішати.
- Яєчні білки збийте у піну та додайте у сирну масу. Додавайте піну у 2-3 заходи.
- Застелити братванку пергаментним папером. Формувати з творожної маси сирники. Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.
- Спечені сирники полийте за смаком ніжною сметанкою. Смакуйте на здоров'я!