Go Back
Яблучно морквяні сирники

Яблучно-моркв'яні сирники

Яблучно-моркв'яні сирники - це поживний і водночас дієтичний та низькокалорійний сніданок. У цьому десерті все найкорисніше для здорового харчування: сир, морква, яблука. Фруктовий, вітамінний і ситний десерт. А найголовніше - дуже смачний! А приготувати такі фруктові сирники - дуже просто!
Дайте першу оцінку
Print Pin Rate
Кухня: Європейська, Українська
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 30 хвилин
Загальний час: 45 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 250 g сиру
  • 4 tbsp манки
  • 2 білки
  • 2 яблука
  • 1 морква
  • 2 tbsp цукру
  • 1 щіпка кориці

Кроки приготування

  • Почистити моркву і яблука.
  • Моркву і яблука натерти на грубій тертці та перемішати.
  • Додати сир та суху манку і перемішати. Додати корицю та цукор, перемішати.
  • Яєчні білки збийте у піну та додайте у сирну масу. Додавайте піну у 2-3 заходи.
  • Застелити братванку пергаментним папером. Формувати з творожної маси сирники. Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.
    сирники з моркви
  • Спечені сирники полийте за смаком ніжною сметанкою. Смакуйте на здоров'я!
    Яблучно морквяні сирники
QR Code linking back to recipe