Якщо приготували тісто правильно, воно не прилипає до рук і згорнути будь-який кондитерський виріб з нього дуже просто. Тісто з сиру використовуємо для випікання смачних рогаликів, рулетиків, печива. Випічка виходить ніжною і зберігає пухкість, характерну для сиру. А начинка може бути різною: джем, варення, ягоди, горіхи, мак, фрукти, сухофрукти, зелена цибуля та варені яйця, смажені гриби або фарш, овочі.
Вибирайте на власний смак!
Тісто з сиру
М'яке, пластичне, легке, смачне – це лише частка характеристик, якими можна описати тісто з домашнього сиру. Можливо, комусь здається – якщо тісто з сиру настільки смачне, то його приготування або дуже складне, або тривале. А може й те, й інше. Навпаки – приготувати тісто з сиру легко! Пропонуємо рецепт, який виведе вашу випічку на новий рівень!
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 250 g домашнього сиру
- 280 g пшеничного борошна
- 1 яйце
- 100 g цукру
- 1 tsp розпушувача
- 50 g вершкового масла
Кроки приготування
- Спочатку просіємо борошно і змішаємо його з розпушувачем.
- Розтопимо вершкове масло. Додаємо його у миску з сиром.
- Окремо збиваємо яйце з цукром.
- Висипаємо просіяне борошно у посуд з сиром, додаємо збите яйце та замішуємо тісто.
- Ставимо тісто у холодильник на 30-40 хвилин.