blank

Тісто з сиру

Якщо приготували тісто правильно, воно не прилипає до рук і згорнути будь-який кондитерський виріб з нього дуже просто. Тісто з сиру використовуємо для випікання смачних рогаликів, рулетиків, печива. Випічка виходить ніжною і зберігає пухкість, характерну для сиру. А начинка може бути різною: джем, варення, ягоди, горіхи, мак, фрукти, сухофрукти, зелена цибуля та варені яйця, смажені гриби або фарш, овочі. 

Вибирайте на власний смак! 

blank

Тісто з сиру

М'яке, пластичне, легке, смачне – це лише частка характеристик, якими можна описати тісто з домашнього сиру. Можливо, комусь здається – якщо тісто з сиру настільки смачне, то його приготування або дуже складне, або тривале. А може й те, й інше. Навпаки – приготувати тісто з сиру легко! Пропонуємо рецепт, який виведе вашу випічку на новий рівень!
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 15 хвилин
Приготування: 40 хвилин
Загальний час: 55 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 250 g домашнього сиру
  • 280 g пшеничного борошна
  • 1 яйце
  • 100 g цукру
  • 1 tsp розпушувача
  • 50 g вершкового масла

Кроки приготування

  • Спочатку просіємо борошно і змішаємо його з розпушувачем.
  • Розтопимо вершкове масло. Додаємо його у миску з сиром.
  • Окремо збиваємо яйце з цукром.
  • Висипаємо просіяне борошно у посуд з сиром, додаємо збите яйце та замішуємо тісто.
  • Ставимо тісто у холодильник на 30-40 хвилин.
Прокрутка до верху