Свинячі реберця по-канадськи
Насичений і незвичайний смак реберець додає ароматний солодкий соус-маринад. Радимо використовувати яблучне пюре з кислих яблук. Це дуже смачно!
Друкувати
Pin
Оцінити
Інгредієнти для рецепту
- 800 g ребра свинячі
- 80 g пюре (яблучне, готове. Можна використовувати пюре для дитячого харчування)
- 80 g кетчупу
- 0.5 tsp часник (сухий, в порошку)
- 0.5 tsp паприки солодкоъ
- 0.5 tsp чорного перцю (меленого)
- 3 tbsp соєвого соусу
- 0.5 лимону (вичавити сік)
- 3 tbsp цукру
- 0.5 tsp кориці (меленої)
Кроки приготування
- Готуємо соус. Змішуємо всі інгредієнти в посудині.
- Реберця розрізаємо так, щоб на порцію виходило по одному ребру. Якщо шматки великі і ви будете готувати м'ясо в духовці, можна попередньо відварити їх протягом 15-30 хвилин.
- Кладемо м'ясо в соус, добре змащуємо кожен шматок і прибераємо в холодне місце мінімум на 30 хвилин для маринування.
- Викладаємо ребра на деко, накриваємо фольгою і запікаємо від однієї години до півтори при Т220 С. Якщо м'ясо пустило занадто багато соку, злийте його.
- Соусом, який залишився змащуємо ребра кожні 20-30 хвилин. Через 40 хвилин фольгу знімаємо і запікаємо м'ясо до рум'яної кірочки Смачного!