Свинячі реберця по-канадськи

Свинячі реберця по-канадськи

Свинячі реберця по-канадськи

Свинячі реберця по-канадськи

Насичений і незвичайний смак реберець додає ароматний солодкий соус-маринад. Радимо використовувати яблучне пюре з кислих яблук. Це дуже смачно!
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 50 хвилин
Загальний час: 1 година 15 хвилин

Інгредієнти для рецепту

  • 800 g ребра свинячі
  • 80 g пюре (яблучне, готове. Можна використовувати пюре для дитячого харчування)
  • 80 g кетчупу
  • 0.5 tsp часник (сухий, в порошку)
  • 0.5 tsp паприки солодкоъ
  • 0.5 tsp чорного перцю (меленого)
  • 3 tbsp соєвого соусу
  • 0.5 лимону (вичавити сік)
  • 3 tbsp цукру
  • 0.5 tsp кориці (меленої)

Кроки приготування

  • Готуємо соус. Змішуємо всі інгредієнти в посудині.
  • Реберця розрізаємо так, щоб на порцію виходило по одному ребру. Якщо шматки великі і ви будете готувати м'ясо в духовці, можна попередньо відварити їх протягом 15-30 хвилин.
  • Кладемо м'ясо в соус, добре змащуємо кожен шматок і прибераємо в холодне місце мінімум на 30 хвилин для маринування.
  • Викладаємо ребра на деко, накриваємо фольгою і запікаємо від однієї години до півтори при Т220 С. Якщо м'ясо пустило занадто багато соку, злийте його.
  • Соусом, який залишився змащуємо ребра кожні 20-30 хвилин. Через 40 хвилин фольгу знімаємо і запікаємо м'ясо до рум'яної кірочки Смачного!
Прокрутка до верху