Як зробити суп з фрикадельками – приготування з крупами
Як бачимо, нічого складного немає у тому, як варити суп з фрикадельками. Ба більше, до основного рецепту супу з фрикадельками можна додавати різні крупи – рис, булгур, спельту, манку, ячну крупу.
Суп з фрикадельками з курятини чудово доповнює дрібна або формована вермішель.
Якщо бажаєте картопляний суп з фрикадельками урізноманітнити перловою крупою, просто враховуйте, що спочатку потрібно відварити її до напівготовності, а тоді вже додавати у суп фрикадельки та картоплю.
Як зробити фрикадельки на суп
Знаєте, як приготувати суп з фрикадельками дуже швидко? Сформовані фрикадельки розкласти на кухонній дошці, вкритій поліетиленом, і заморозити у холодильнику.
Заморожені фрикадельки згодом зібрати у пакет і просто пам’ятати, що маєте гарний запас для супу з фрикадельками на майбутнє.
Суп з фрикадельками
Інгредієнти для рецепту
- 500 g м'яса
- 1.5 l води
- 300 g картоплі
- 1 морква
- 1 цибуля
- 2 tbsp олії
- сіль, перець, свіжа зелень
Кроки приготування
- Перекручуємо м'ясо, солимо, перчимо й вимішуємо фарш, щоб фрикадельки для супу краще тримали форму.
- Формуємо з фаршу охайні маленькі фрикадельки. Інколи питають, як зробити фрикадельки в суп – це просто, зручно ліпити їх мокрими руками.
- Перш, як готувати суп з фрикадельками, нарізаємо картоплю скибочками або кубиками, як вам зручніше.
- Нарізаємо дрібно цибулю, натираємо моркву й обсмажуємо разом в олії до золотистого кольору.
- У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння. Вкладаємо у каструлю картоплю й фрикадельки. Піну знімаємо ложкою.
- Через 10 хвилин додаємо обсмажені овочі, варимо до готовності, солимо, перчимо. Залишаємо на 15-20 хвилин, щоб суп з фрикадельками настоявся.
- Прикрашаємо зеленню, порізаною зеленою цибулькою й насолоджуємося. Смачного!