суп з фрикадельками

Суп з фрикадельками

Як зробити суп з фрикадельками – приготування з крупами

Як бачимо, нічого складного немає у тому, як варити суп з фрикадельками. Ба більше, до основного рецепту супу з фрикадельками можна додавати різні крупи – рис, булгур, спельту, манку, ячну крупу. 

Суп з фрикадельками з курятини чудово доповнює дрібна або формована вермішель. 

Якщо бажаєте картопляний суп з фрикадельками урізноманітнити перловою крупою, просто враховуйте, що спочатку потрібно відварити її до напівготовності, а тоді вже додавати у суп фрикадельки та картоплю.

Як зробити фрикадельки на суп 

Знаєте, як приготувати суп з фрикадельками дуже швидко? Сформовані фрикадельки розкласти на кухонній дошці, вкритій поліетиленом, і заморозити у холодильнику. 

Заморожені фрикадельки згодом зібрати у пакет і просто пам’ятати, що маєте гарний запас для супу з фрикадельками на майбутнє.

суп з фрикадельками

Суп з фрикадельками

Суп із фрикадельками – настільки простий, що його приготувати можуть навіть початківці. А якщо фарш перекрутити заздалегідь, то знадобиться взагалі мінімум часу. Суп з фрикадельками – для дітей зазвичай одна з улюблених страв.
Дайте першу оцінку
Друкувати Pin Оцінити
Кухня: Європейська, Українська
Підготовка: 25 хвилин
Приготування: 35 хвилин
Загальний час: 1 година

Інгредієнти для рецепту

  • 500 g м'яса
  • 1.5 l води
  • 300 g картоплі
  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • 2 tbsp олії
  • сіль, перець, свіжа зелень

Кроки приготування

  • Перекручуємо м'ясо, солимо, перчимо й вимішуємо фарш, щоб фрикадельки для супу краще тримали форму.
  • Формуємо з фаршу охайні маленькі фрикадельки. Інколи питають, як зробити фрикадельки в суп – це просто, зручно ліпити їх мокрими руками.
  • Перш, як готувати суп з фрикадельками, нарізаємо картоплю скибочками або кубиками, як вам зручніше.
  • Нарізаємо дрібно цибулю, натираємо моркву й обсмажуємо разом в олії до золотистого кольору.
  • У каструлю наливаємо воду, доводимо до кипіння. Вкладаємо у каструлю картоплю й фрикадельки. Піну знімаємо ложкою.
  • Через 10 хвилин додаємо обсмажені овочі, варимо до готовності, солимо, перчимо. Залишаємо на 15-20 хвилин, щоб суп з фрикадельками настоявся.
  • Прикрашаємо зеленню, порізаною зеленою цибулькою й насолоджуємося. Смачного!
Прокрутка до верху