Яблучно-моркв’яні сирники

Яблучно морквяні сирники
АвторSvitlanaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування30 хвЗагальний час45 хв

Яблучно-моркв'яні сирники - це поживний і водночас дієтичний та низькокалорійний сніданок. У цьому десерті все найкорисніше для здорового харчування: сир, морква, яблука. Фруктовий, вітамінний і ситний десерт. А найголовніше - дуже смачний! А приготувати такі фруктові сирники - дуже просто!

 250 гр творогу
 4 ст. л. манки
 2 білки
 2 яблука
 1 морква
 2 ст. л. цукру
 1 щіпка кориці
1

Почистити моркву і яблука.

blank

2

Моркву і яблука натерти на грубій тертці та перемішати.

blank

3

Додати творог та суху манку і перемішати. Додати корицю та цукор, перемішати.

blank

4

Яєчні білки збийте у піну та додайте у творожну масу. Додавайте піну у 2-3 заходи.

blank

5

Застелити братванку пергаментним папером. Формувати з творожної маси сирники. Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.

сирники з моркви

6

Спечені сирники полийте за смаком ніжною сметанкою. Смакуйте на здоров'я!

Яблучно морквяні сирники

Яблучно-моркв'яні сирники: фруктовий і поживний сніданок

Рекомендуємо готувати яблучно-моркв'яні сирники на сніданок. По-перше, приготувати такі сирнички буде легко навіть початківцям. По-друге, інгредієнти вдома має кожна файна господиня. А по-третє, це - фруктовий, вітамінний, низькокалорійний, але водночас ситний і дуже поживний десерт. Ці вітамінні сирники забезпечать вас енергією на пів робочого дня - аж до обіду.

Яблучно-моркв'яні сирники: простий і смачний рецепт

Запевняю, що приготувати такі яблучно-моркв'яні сирники дуже легко і просто. Рецепт дуже простий, а часу на приготування таких сирників потрібно зовсім небагато. Півгодинки - і смачний та поживний сніданок для всієї сім'ї готовий. Яблучно-моркв'яні сирники смакують вранці як із запашною кавою, так і з чаєм. Смачного!

Інгредієнти

 250 гр творогу
 4 ст. л. манки
 2 білки
 2 яблука
 1 морква
 2 ст. л. цукру
 1 щіпка кориці

Кроки рецепта

1

Почистити моркву і яблука.

blank

2

Моркву і яблука натерти на грубій тертці та перемішати.

blank

3

Додати творог та суху манку і перемішати. Додати корицю та цукор, перемішати.

blank

4

Яєчні білки збийте у піну та додайте у творожну масу. Додавайте піну у 2-3 заходи.

blank

5

Застелити братванку пергаментним папером. Формувати з творожної маси сирники. Випікати при температурі 180 градусів протягом 25-30 хвилин до золотистого кольору.

сирники з моркви

6

Спечені сирники полийте за смаком ніжною сметанкою. Смакуйте на здоров'я!

Яблучно морквяні сирники

Яблучно-моркв’яні сирники

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори