Рецептів сирників є дуже багато. Утім, який би рецепт ви не взяли за основу, давній бабусин чи новітній з просторів інтернету, сирники завжди дуже смачні. Навіть ті, хто не дуже полюбляє сир, від сирників ніколи не відмовляються. І ось вам декілька нестандартних підказок.
З’єднуємо всі інгредієнти, крім муки та олії, замішуємо в однорідну масу. Якщо сир дуже сухий, можна його розтовкти разом з цукром товкачкою або перекрутити на ручній м’ясорубці.
До суміші додаємо муку, замішуємо, маємо отримати тісто, яке саме по собі липне до рук. Це нормально, адже якщо муки забагато, сирники будуть не такі смачні й пухнасті.
Ложкою набираємо невеличкі порції, перекладаємо у муку й руками формуємо кульки. Дехто ліпить сирники мокрими руками, а потім притрушує мукою. Спробуйте робити все тільки за допомоги муки, сирники будуть ніжнішими. Трохи притискуємо сирники з обох сторін.
На розігрітій сковорідці смажимо сирники на середньому вогні з обох сторін до рум’яної скоринки.
Найсмачніші сирники – свіжі й теплі. Ласуємо зі сметаною й варенням, соком або молоком, або просто – як до вподоби.
Інгредієнти
Кроки рецепта
З’єднуємо всі інгредієнти, крім муки та олії, замішуємо в однорідну масу. Якщо сир дуже сухий, можна його розтовкти разом з цукром товкачкою або перекрутити на ручній м’ясорубці.
До суміші додаємо муку, замішуємо, маємо отримати тісто, яке саме по собі липне до рук. Це нормально, адже якщо муки забагато, сирники будуть не такі смачні й пухнасті.
Ложкою набираємо невеличкі порції, перекладаємо у муку й руками формуємо кульки. Дехто ліпить сирники мокрими руками, а потім притрушує мукою. Спробуйте робити все тільки за допомоги муки, сирники будуть ніжнішими. Трохи притискуємо сирники з обох сторін.
На розігрітій сковорідці смажимо сирники на середньому вогні з обох сторін до рум’яної скоринки.
Найсмачніші сирники – свіжі й теплі. Ласуємо зі сметаною й варенням, соком або молоком, або просто – як до вподоби.