Сирники: оригінальні рецепти

Сирники файного рецепту
АвторSvitlanaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка10 хвПриготування4 хвЗагальний час14 хв

Рецептів сирників є дуже багато. Утім, який би рецепт ви не взяли за основу, давній бабусин чи новітній з просторів інтернету, сирники завжди дуже смачні. Навіть ті, хто не дуже полюбляє сир, від сирників ніколи не відмовляються. І ось вам декілька нестандартних підказок.

 400 гр домашнього сиру
 2 яйця
 3 ст. л. муки
 1 щіпка солі
 3 ст. л. цукру
 100 гр олії
 1 щіпка ванільного цукру
1

З’єднуємо всі інгредієнти, крім муки та олії, замішуємо в однорідну масу. Якщо сир дуже сухий, можна його розтовкти разом з цукром товкачкою або перекрутити на ручній м’ясорубці.

2

До суміші додаємо муку, замішуємо, маємо отримати тісто, яке саме по собі липне до рук. Це нормально, адже якщо муки забагато, сирники будуть не такі смачні й пухнасті.

3

Ложкою набираємо невеличкі порції, перекладаємо у муку й руками формуємо кульки. Дехто ліпить сирники мокрими руками, а потім притрушує мукою. Спробуйте робити все тільки за допомоги муки, сирники будуть ніжнішими. Трохи притискуємо сирники з обох сторін.

4

На розігрітій сковорідці смажимо сирники на середньому вогні з обох сторін до рум’яної скоринки.

5

Найсмачніші сирники – свіжі й теплі. Ласуємо зі сметаною й варенням, соком або молоком, або просто – як до вподоби.

Інгредієнти

 400 гр домашнього сиру
 2 яйця
 3 ст. л. муки
 1 щіпка солі
 3 ст. л. цукру
 100 гр олії
 1 щіпка ванільного цукру

Кроки рецепта

1

З’єднуємо всі інгредієнти, крім муки та олії, замішуємо в однорідну масу. Якщо сир дуже сухий, можна його розтовкти разом з цукром товкачкою або перекрутити на ручній м’ясорубці.

2

До суміші додаємо муку, замішуємо, маємо отримати тісто, яке саме по собі липне до рук. Це нормально, адже якщо муки забагато, сирники будуть не такі смачні й пухнасті.

3

Ложкою набираємо невеличкі порції, перекладаємо у муку й руками формуємо кульки. Дехто ліпить сирники мокрими руками, а потім притрушує мукою. Спробуйте робити все тільки за допомоги муки, сирники будуть ніжнішими. Трохи притискуємо сирники з обох сторін.

4

На розігрітій сковорідці смажимо сирники на середньому вогні з обох сторін до рум’яної скоринки.

5

Найсмачніші сирники – свіжі й теплі. Ласуємо зі сметаною й варенням, соком або молоком, або просто – як до вподоби.

Сирники: оригінальні рецепти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору