Сирна запіканка «Солодка вишня»

запіканка солодка вишня
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка30 хвПриготування45 хвЗагальний час1 год 15 хв

Солодка, ароматна та ніжна сирна запіканка «Солодка вишня» гідна вашої уваги. Ми впевнені, що ця страва однозначно сподобається вашим рідним та друзям. Вона чудово підійде як для будніх днів, так і для святкового столу. П’янкий аромат запіканки змусить готувати її неодноразово. Пропонуємо вам такий простий рецепт «Солодкої вишні».

 500 гр сухого сиру (творогу)
 150 гр вишень
 2,50 ст. л. сметани
 2 шт яєць
 3,50 ст. л. манної крупи
 3 ст. л. цукру
 1 пакетик ванільного цукору
 1 ч. л. розпушувача тіста
 0,50 ч. л. солі
 вершкове масло – для змащування форми.
1

Збийте сир зі сметаною за допомогою міксера до утворення однорідної маси.

2

Додайте сіль, яйця, ванільний, звичайний цукор та розпушувач тіста. Збивайте протягом 5 хвилин для утворення суміші.

3

Потім додайте манну крупу та ретельно перемішайте. Залиште утворену масу настоятись на 20 хвилин, задля меншої відчутності в ній манки.

4

Вишні використовуйте без кісточок. Додайте їх до тіста та перемішайте.

5

Деко для випікання змастіть вершковим маслом та злегка посипте манною крупою.

6

Рівномірно розподіліть тісто по всій формі. Випікати потрібно протягом 35-40 хвилин при 180°С.

7

Готову сирну запіканку можна посипати цукровою пудрою.
Ласуйте на здоров’я!

Інгредієнти

 500 гр сухого сиру (творогу)
 150 гр вишень
 2,50 ст. л. сметани
 2 шт яєць
 3,50 ст. л. манної крупи
 3 ст. л. цукру
 1 пакетик ванільного цукору
 1 ч. л. розпушувача тіста
 0,50 ч. л. солі
 вершкове масло – для змащування форми.

Кроки рецепта

1

Збийте сир зі сметаною за допомогою міксера до утворення однорідної маси.

2

Додайте сіль, яйця, ванільний, звичайний цукор та розпушувач тіста. Збивайте протягом 5 хвилин для утворення суміші.

3

Потім додайте манну крупу та ретельно перемішайте. Залиште утворену масу настоятись на 20 хвилин, задля меншої відчутності в ній манки.

4

Вишні використовуйте без кісточок. Додайте їх до тіста та перемішайте.

5

Деко для випікання змастіть вершковим маслом та злегка посипте манною крупою.

6

Рівномірно розподіліть тісто по всій формі. Випікати потрібно протягом 35-40 хвилин при 180°С.

7

Готову сирну запіканку можна посипати цукровою пудрою.
Ласуйте на здоров’я!

Сирна запіканка «Солодка вишня»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору