Дуже вдалий спосіб приготування свинячої вирізки завдяки духмяному соусу з насиченим смаком. Пікантність часнику та діжонської гірчиці в поєднанні з медом, дуже пасують до насиченого смаку свинини.
Нагріти духовку до 180 градусів
Змішати разом розчавлений зубчик часнику, мед, гірчицю, сіль та перець.
Добре змастити вирізку соусом та викласти у форму для запікання на кружальця цибулі.
Акуратно влити бульйон, накрити кришкою та запікати протягом 1 год 30 хв
Перед тим, як діставати м’ясо з духовки – перевірити на готовність, проткнувши зубочисткою або металевою шпичкою.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Нагріти духовку до 180 градусів
Змішати разом розчавлений зубчик часнику, мед, гірчицю, сіль та перець.
Добре змастити вирізку соусом та викласти у форму для запікання на кружальця цибулі.
Акуратно влити бульйон, накрити кришкою та запікати протягом 1 год 30 хв
Перед тим, як діставати м’ясо з духовки – перевірити на готовність, проткнувши зубочисткою або металевою шпичкою.