Свиняча вирізка з гірчицею та медом

АвторAnnaРейтингСкладністьСередня
Підготовка25 хвПриготування1 год 40 хвЗагальний час2 годs 5 хв

Дуже вдалий спосіб приготування свинячої вирізки завдяки духмяному соусу з насиченим смаком. Пікантність часнику та діжонської гірчиці в поєднанні з медом, дуже пасують до насиченого смаку свинини.

На 6 осіб
 1,20 кг свиняча вирізка без жиру
 250 мл курячого чи м’ясного бульйону
 1 зубчик часнику
 2 ст. л. меду
 1 ст. л. діжонської гірчиці
 2 цибулини нарізані кружальцями
 сіль, перець
1

Нагріти духовку до 180 градусів

2

Змішати разом розчавлений зубчик часнику, мед, гірчицю, сіль та перець.

3

Добре змастити вирізку соусом та викласти у форму для запікання на кружальця цибулі.

4

Акуратно влити бульйон, накрити кришкою та запікати протягом 1 год 30 хв

5

Перед тим, як діставати м’ясо з духовки – перевірити на готовність, проткнувши зубочисткою або металевою шпичкою.

Інгредієнти

На 6 осіб
 1,20 кг свиняча вирізка без жиру
 250 мл курячого чи м’ясного бульйону
 1 зубчик часнику
 2 ст. л. меду
 1 ст. л. діжонської гірчиці
 2 цибулини нарізані кружальцями
 сіль, перець

Кроки рецепта

1

Нагріти духовку до 180 градусів

2

Змішати разом розчавлений зубчик часнику, мед, гірчицю, сіль та перець.

3

Добре змастити вирізку соусом та викласти у форму для запікання на кружальця цибулі.

4

Акуратно влити бульйон, накрити кришкою та запікати протягом 1 год 30 хв

5

Перед тим, як діставати м’ясо з духовки – перевірити на готовність, проткнувши зубочисткою або металевою шпичкою.

Свиняча вирізка з гірчицею та медом

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори