Свиняча вирізка в духовці

АвторAnnaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування50 хвЗагальний час1 год 5 хв

Свинина прекрасно підходить для запікання великим шматком, тому що це ніжне та м’яке м’ясо, а достатня кількість жиру гарантує хрумку золоту шкірку. Свинина легко поєднується з різноманітними гарнірами та практично всіма овочами.

На 4 особи:
 50 гр свинячої вирізки
 жир, зрізаний з вирізки або шматочок сала
 25 гр масла
 1 зубець часнику
 50 мл води
 оливкова олія
 сіль, перець
1

Нагріти духовку до 210 градусів.

2

Нашпигувати м'ясо шматочками жиру разом з розрізаним на 3-4 скибочки зубчиком часнику.

3

Покласти м’ясо у форму для запікання, зверху покласти масло і налити у форму воду. Посолити та поперчити.

4

Запікати у нагрітій духовці протягом 45 хв. Після 25-30 хв дістати форму з духовки та полити м'ясо його ж соком. Якщо вся рідина википіла – додати трохи води. Вирізка готова, коли м'ясо зверху рум’яне та хрумке, а всередині повністю пропечене.

Інгредієнти

На 4 особи:
 50 гр свинячої вирізки
 жир, зрізаний з вирізки або шматочок сала
 25 гр масла
 1 зубець часнику
 50 мл води
 оливкова олія
 сіль, перець

Кроки рецепта

1

Нагріти духовку до 210 градусів.

2

Нашпигувати м'ясо шматочками жиру разом з розрізаним на 3-4 скибочки зубчиком часнику.

3

Покласти м’ясо у форму для запікання, зверху покласти масло і налити у форму воду. Посолити та поперчити.

4

Запікати у нагрітій духовці протягом 45 хв. Після 25-30 хв дістати форму з духовки та полити м'ясо його ж соком. Якщо вся рідина википіла – додати трохи води. Вирізка готова, коли м'ясо зверху рум’яне та хрумке, а всередині повністю пропечене.

Свиняча вирізка в духовці

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Догори