Якщо вам цікаво, як варити рис на молоці, щоби отримати кремоподібний, ніжний і ароматний десерт – вам до нас. Ми радимо купувати ванільний цукор або екстракт з натуральної ванілі, щоби отримати дійсно вишуканий і тонкий аромат.
Довести молоко з цукром до кипіння, всипати рис, зменшити вогонь так, щоби молоко кипіло ледве-ледве.
Помішуючи весь час, варити протягом 25-30 хв.
Після чого виключити вогонь, накрити кришкою і залишити до вистигання.
Якщо ви хочете подавати рис порційно – розкладіть в індивідуальні посудини, притрусіть корицею з цукром і поставте в холодильник на 2 години.
Інгредієнти
Кроки рецепта
Довести молоко з цукром до кипіння, всипати рис, зменшити вогонь так, щоби молоко кипіло ледве-ледве.
Помішуючи весь час, варити протягом 25-30 хв.
Після чого виключити вогонь, накрити кришкою і залишити до вистигання.
Якщо ви хочете подавати рис порційно – розкладіть в індивідуальні посудини, притрусіть корицею з цукром і поставте в холодильник на 2 години.