Рис з молоком

blank
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка15 хвПриготування30 хвЗагальний час45 хв

Якщо вам цікаво, як варити рис на молоці, щоби отримати кремоподібний, ніжний і ароматний десерт – вам до нас. Ми радимо купувати ванільний цукор або екстракт з натуральної ванілі, щоби отримати дійсно вишуканий і тонкий аромат.

 1 пакетик ванільного цукру
 5 ст. л. цукру
 1 л молока
 200 гр круглого білого рису
 кориця
1

Довести молоко з цукром до кипіння, всипати рис, зменшити вогонь так, щоби молоко кипіло ледве-ледве.

2

Помішуючи весь час, варити протягом 25-30 хв.

3

Після чого виключити вогонь, накрити кришкою і залишити до вистигання.

4

Якщо ви хочете подавати рис порційно – розкладіть в індивідуальні посудини, притрусіть корицею з цукром і поставте в холодильник на 2 години.

Інгредієнти

 1 пакетик ванільного цукру
 5 ст. л. цукру
 1 л молока
 200 гр круглого білого рису
 кориця

Кроки рецепта

1

Довести молоко з цукром до кипіння, всипати рис, зменшити вогонь так, щоби молоко кипіло ледве-ледве.

2

Помішуючи весь час, варити протягом 25-30 хв.

3

Після чого виключити вогонь, накрити кришкою і залишити до вистигання.

4

Якщо ви хочете подавати рис порційно – розкладіть в індивідуальні посудини, притрусіть корицею з цукром і поставте в холодильник на 2 години.

Рис з молоком

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору