Пиріг з домашнім сиром та ягодами

blank
АвторVikaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка40 хвПриготування40 хвЗагальний час1 год 20 хв

Пироги нашвидкуруч – часті гості на столах кожної родини. Жодні покупні десерти не замінять домашньої випічки. Будинок, наповнений ароматом ванілі, відразу стає затишним, а пиріг, спечений з любов’ю та турботою завжди виходить дуже смачним!

 500 гр домашнього сиру
 2 яйця
 200 гр пшеничного борошна
 200 гр цукру
 70 гр сметани
 100 гр вершкового масла
 1,50 ч. л. розпушувача
 Ягоди – до смаку
 Ванільний цукор
1

Просіємо борошно та змішаємо з розпушувачем.

2

Нарізаємо невеликими кубиками вершкове масло, змішуємо з борошном та розтираємо у крихту.

3

Додаємо яйце і 100 г цукру, замішуємо тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.

4

Покладемо тісто у холодильник на 30 хвилин.

5

Збиваємо домашній сир блендером з ванільним цукром, сметаною, цукром та яйцем.

6

Змащуємо форму маслом або застеляємо пергаментом та розподіляємо тісто у формі, зробивши бортики 4-5 см.

7

Викладаємо на тісто сирну масу, а зверху будь-які ягоди – свіжі або заморожені.

8

Випікаємо 40 хвилин у духовці при 180°С.

Подаємо пиріг з домашнім сиром та ягодами теплим до чаю. Раптом залишиться кілька шматочків, можна з’їсти пиріг і холодним – теж дуже смачно. 

Обов'язково приготуйте цей чудовий пиріг і поділіться з друзями – нехай також оцінять!

Інгредієнти

 500 гр домашнього сиру
 2 яйця
 200 гр пшеничного борошна
 200 гр цукру
 70 гр сметани
 100 гр вершкового масла
 1,50 ч. л. розпушувача
 Ягоди – до смаку
 Ванільний цукор

Кроки рецепта

1

Просіємо борошно та змішаємо з розпушувачем.

2

Нарізаємо невеликими кубиками вершкове масло, змішуємо з борошном та розтираємо у крихту.

3

Додаємо яйце і 100 г цукру, замішуємо тісто. Воно має бути м'яким та еластичним.

4

Покладемо тісто у холодильник на 30 хвилин.

5

Збиваємо домашній сир блендером з ванільним цукром, сметаною, цукром та яйцем.

6

Змащуємо форму маслом або застеляємо пергаментом та розподіляємо тісто у формі, зробивши бортики 4-5 см.

7

Викладаємо на тісто сирну масу, а зверху будь-які ягоди – свіжі або заморожені.

8

Випікаємо 40 хвилин у духовці при 180°С.

Пиріг з домашнім сиром та ягодами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору