М’які пончики із вишневою начинкою

blank
АвторМаріяРейтингСкладністьЛегко
Підготовка1 год 35 хвПриготування15 хвЗагальний час1 год 50 хв

Пропонуємо рецепт м’яких пончиків із вишневою начинкою та надзвичайно пахучим ароматом. Приготування пончиків з вишневою начинкою не викликає труднощів, адже рецепт досить простий та легкий.

Інгредієнти
 450 гр борошна
 100 мл молока
 30 гр вершкового масла
 1 шт яйця
 100 мл теплої води
 60 гр цукру
 1 ч. л. ванільного цукру
 7 гр сухих дріжджів
 дрібка солі
Спосіб приготування
1

Спочатку потрібно додати в окрему посудину муку, сіль, сухі дріжджі та перемішати їх.

2

Тепле вершкове масло, яйце, звичайний та ванільний цукор збийте за допомогою міксера або спеціального кухонного вінчика.

3

З’єднайте муку з утвореною масою, додайте туди тепле молоко та теплу воду. При вимішуванні тіста, можна додати ще небагато муки. Місити його потрібно протягом 7-10 хвилин.

4

Тісто повинне бути м’яким, однорідним та пухким. Змастіть вершковим маслом посудину, в якій воно перебуває, накрийте її плівкою або ж рушником та відкладіть у тепле місце на 1-2 години.

5

Витягніть тісто, вимісіть знову та розподіліть на 2 частини. Обмотайте знову плівкою та залиште на 10 хвилин.

6

Після того, як тісто стало більшим та пухкішим, розкачайте його так, щоб товщина становила 1,5 сантиметрів.

7

За допомогою спеціальної форми або ж звичайної склянки зробіть кільця однакового розміру.

8

У каструлю налийте оливкової олії та добре її розігрійте. По черзі опускайте пончики у гарячу олію та обсмажуйте протягом 2-3 хвилин з двох боків.

9

Готові пончики витягніть з олії та покладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками. Це допоможе швидше стекти олії.

10

Теплі пончики за допомогою кондитерського мішка начиняйте вишневим джемом. Може присипати цукровою пудрою або злегка полити розтопленим шоколадом.

М’які пончики – слушні поради

Обсмажуйте пончики частинами на помірному вогні. Олії має бути стільки, щоб пончики могли вільно в ній плавати, не торкаючись одне одного.

Якщо зовні пончики покрилися рум’яною скоринкою, а зсередини не просмажилися, значить, температура олії була надто високою. Варто зменшити вогонь.

Пишні пончики – рецепти з різними начинками

Ароматні пончики приготувати можна з улюбленою начинкою: будь-який джем або варення, банани, домашній сир, шоколад, згущене молоко. Або просто прикрасьте цукровою глазур’ю.

М’які пончики без начинки, присмачені перетертим часником – це чудові пампушки до борщу.

М’які пончики з вишневою начинкою чудово підійдуть як для звичайних днів, так і для святкового столу.

Інгредієнти

Інгредієнти
 450 гр борошна
 100 мл молока
 30 гр вершкового масла
 1 шт яйця
 100 мл теплої води
 60 гр цукру
 1 ч. л. ванільного цукру
 7 гр сухих дріжджів
 дрібка солі

Кроки рецепта

Спосіб приготування
1

Спочатку потрібно додати в окрему посудину муку, сіль, сухі дріжджі та перемішати їх.

2

Тепле вершкове масло, яйце, звичайний та ванільний цукор збийте за допомогою міксера або спеціального кухонного вінчика.

3

З’єднайте муку з утвореною масою, додайте туди тепле молоко та теплу воду. При вимішуванні тіста, можна додати ще небагато муки. Місити його потрібно протягом 7-10 хвилин.

4

Тісто повинне бути м’яким, однорідним та пухким. Змастіть вершковим маслом посудину, в якій воно перебуває, накрийте її плівкою або ж рушником та відкладіть у тепле місце на 1-2 години.

5

Витягніть тісто, вимісіть знову та розподіліть на 2 частини. Обмотайте знову плівкою та залиште на 10 хвилин.

6

Після того, як тісто стало більшим та пухкішим, розкачайте його так, щоб товщина становила 1,5 сантиметрів.

7

За допомогою спеціальної форми або ж звичайної склянки зробіть кільця однакового розміру.

8

У каструлю налийте оливкової олії та добре її розігрійте. По черзі опускайте пончики у гарячу олію та обсмажуйте протягом 2-3 хвилин з двох боків.

9

Готові пончики витягніть з олії та покладіть на тарілку, застелену паперовими рушниками. Це допоможе швидше стекти олії.

10

Теплі пончики за допомогою кондитерського мішка начиняйте вишневим джемом. Може присипати цукровою пудрою або злегка полити розтопленим шоколадом.

М’які пончики із вишневою начинкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору