Печінковий торт

Печінковий торт
АвторNatalyaРейтингСкладністьЛегко
Підготовка20 хвПриготування30 хвЗагальний час50 хв

Звичайно печінковий торт – страва не повсякденна, адже потребує часу та певної уваги. Проте ваші старання неодмінно оцінять. А якщо печінковий торт гарно прикрасити свіжою зеленню, намалювати щось цікаве домашнім кетчупом та майонезом, гарантуємо – всі будуть просто вражені.

 500 гр печінки
 170 гр борошна
 250 мл молока
 5 яєць
 1 цибулина
 2 гр соди
 150 гр майонезу
 сіль, перець до смаку
 олія для смаження
1

Печінку промиваємо, очищаємо від плівок та перекручуємо на м’ясорубці двічі або в комбайні.

2

Цибулю натираємо на тертці.

3

Додаємо до печінкового фаршу молоко, яйця, борошно, натерту цибулю, соду. Солимо, перчимо й ретельно розмішуємо. За консистенцією тісто має бути таким, як на млинці.

4

Дуже добре розігріваємо сковороду та випікаємо коржі. Потрібно пристосуватися, адже коржі для печінкового торта більшого діаметру перевертати та знімати зі сковороди дещо складніше.

5

Змащуємо коржі майонезом, верхній шар прикрашаємо.

6

Відправляємо печінковий торт у холодильник на 2-3 години для просочення та охолодження.

Рецепт печінкового торта з начинкою

Пасеровану моркву й цибулю можна використати як начинку між коржами печінкового торта. Виходить дуже апетитно й красиво! Вишуканого ніжного смаку набуває тортик з шаром начинки з тертого яблука, змішаного з домашнім майонезом. 

Печінковий торт – як прикрасити

Вкрай важливо не просто приготувати печінковий торт за рецептом, а й гарно прикрасити. Для цього підсмажте цибульку, порізану тоненькими кільцями, й викладіть її на верхній корж по колу торта. 

 

Інгредієнти

 500 гр печінки
 170 гр борошна
 250 мл молока
 5 яєць
 1 цибулина
 2 гр соди
 150 гр майонезу
 сіль, перець до смаку
 олія для смаження

Кроки рецепта

1

Печінку промиваємо, очищаємо від плівок та перекручуємо на м’ясорубці двічі або в комбайні.

2

Цибулю натираємо на тертці.

3

Додаємо до печінкового фаршу молоко, яйця, борошно, натерту цибулю, соду. Солимо, перчимо й ретельно розмішуємо. За консистенцією тісто має бути таким, як на млинці.

4

Дуже добре розігріваємо сковороду та випікаємо коржі. Потрібно пристосуватися, адже коржі для печінкового торта більшого діаметру перевертати та знімати зі сковороди дещо складніше.

5

Змащуємо коржі майонезом, верхній шар прикрашаємо.

6

Відправляємо печінковий торт у холодильник на 2-3 години для просочення та охолодження.

Печінковий торт

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору