Автор рецептів

Пиріг з вишнямиBy NatalyaДо святкового застілля можна спекти смачний солодкий десерт – пиріг з вишнями. Для начинки у пиріг з вишнями використовуємо ягоди свіжі або заморожені.
Салат “Цезар зі смаженими гливами”By NatalyaПропонуємо вам незвичайний рецепт приготування салату "Цезар" з гливами. Гливи багаті на селен і бета-глюкан, мінерали та складні молекули, які стимулюють активність лейкоцитів, що відповідають за імунітет. Гливи є природним джерелом вітамінів B і D, містять антиоксидантні мінерали.
Абрикосовий клафутіBy NatalyaКлафуті - французький десерт із млинцевого тіста та фруктів. Можна готувати з різними наповнювачами. Але соковиті абрикоси роблять цей пиріг, схожий на суфле або запечений крем, неймовірно ароматний, соковитий та ніжний. Ідеальний літній десерт!
Крамбл із абрикосамиBy NatalyaКрамбл - дуже прості в приготуванні ласощі, що зазвичай складаються з двох шарів: основи з ягід або фруктів і крихти, що покриває їх: з борошна, цукру і вершкового масла. Ось рецепт, щоб приготувати абрикосовий крамбл. Скибочки абрикосів під час випікання розм'якшуються, виділяють сік і набувають консистенції джему, а крихта стає хрумкою і ідеально доповнює нижній фруктовий шар.
Самбук із абрикосівBy NatalyaСамбук – це повітряний десерт на основі фруктового пюре та збитих яєчних білків, з додаванням желатину. Абрикосовий самбук – ніжний, солодкий мус-желе з легкою кислинкою.
Кукурудза у духовціBy NatalyaВсі чекають літа з нетерпінням. Одна з причин, це - кукурудза, смак якої манить ще з дитинства. Але смак, це - не єдине за що ми любимо кукурудзу, у ній міститься вітаміни С, РР, вітаміни групи В, фосфор, калій, мідь, йод та фтор. А також вона є джерелом вітаміну К, необхідного для роботи серцево-судинної системи. Наш рецепт приготування кукурудзи у духовці зберігає її соковитість. Спробуйте цей рецепт та насолоджуйтеся свіжою й смачною кукурудзою.
Пастила з абрикосів у духовціBy NatalyaНадлишок абрикосів або плоди неідеального виду можна використовувати для приготування смачних та корисних ласощів — пастили. Готується така страва нескладно, головне запастися часом і терпінням, а зберігається досить довго в герметичній тарі при кімнатній температурі. Натурально, смачно, корисно.
Абрикосовий компот на зимуBy Natalya"Фанта" на зиму готується з абрикосів та апельсинів, виходить дуже смачною. А часу для приготування компоту з абрикосів знадобиться зовсім небагато.
ЧізкейкBy NatalyaЦей десерт здатен розкривати справжній смаковий рай, прекрасно підходить для будь-якої нагоди, від сімейного обіду до святкового застілля. Готувати чізкейк - це справа проста, і ось рецепт, який допоможе вам створити справжнє кулінарне диво.
Свинячі медальйони з гірчицеюBy NatalyaСвинячі медальйони, справжня святкова страва, яку нескладно приготувати у каструлі або на сковороді. Для цієї страви не потрібні особливі хитрощі та складні кулінарні техніки. Головне завдання - не пересушити м'ясо, зберегти м'якість волокон і підібрати відповідний супровід. У цьому рецепті приготуємо медальйони з гірчицею.
Яблучний пирігBy NatalyaЄ кілька рецептів яблучного пирога, але особливим завжди буде традиційний рецепт французького Tarte aux pommes. Здається, що рецепт надто простий, але тут не просто розмазати яблучне пюре, викласти яблука і швидко запекти все у перегрітій духовці! Тут все навпаки. Готуємо яблучний пиріг не кваплячись, як справжні французи.
Заварне тісто на вареникиBy NatalyaСпробуйте приготувати заварне тісто на вареники за цим рецептом. Готується тісто на основі окропу, що робить його дуже еластичним. А ще заварне тісто для вареників чудово розкочується до найменшої товщини.
Гратен ДофінуаBy NatalyaЦей гратен, відомий також під назвою "дофінуа", походить з південного сходу Франції, з Дофіне. Справжній Гратен дофінуа не містить сиру. Він простий у приготуванні, подобається практично всім і чудово поєднується з багатьма стравами, наприклад, з рибою. Для приготування гратен дофінуа найкраще використовувати незбиране молоко. Те ж саме стосується і вершків, а також кількох гарних свіжих зубчиків часнику і свіжо натертого мускатного горіха. Ці дрібні деталі мають важливе значення.
Пиріг з пореєм і бекономBy NatalyaШвидкий та простий у приготуванні пиріг з пореєм та беконом. Пиріг з апетитною скоринкою, ніжною начинкою, та дуже ніжним смаком. Для його приготування за цим рецептом вам знадобиться зовсім небагато часу, а от результат потішить вас і ваших рідних.
Крок-месьєBy NatalyaЯкщо ви коли-небудь були у Франції, то неодмінно куштували відому французьку закуску крок-месьє (croque-monsieur). Все геніальне - просте! Бутерброд з сиром і шинкою стане вашою улюбленою стравою на сніданок. Ніжний смак і простота приготування, що ще потрібно?
Французький хлібBy NatalyaФранцузький хліб, Pain d'Epices, завжди виходить неймовірно ароматним. Пористий, солодкуватий, з легким гречаним запахом, просочений вишуканими запашними прянощами, він залишає довгий і незабутній післясмак. Одним із вирішальних інгредієнтів є натуральний мед.
Королівський пиріг Кейк-попсBy Natalya"Galette des Rois" або "Пиріг королів" - це торт, який традиційно подають у Франції на Хрещення Господнє і до кінця січня. Так відзначають прибуття трьох мудреців у Вифлеєм. Він складається з коржів з листкового тіста, а всередині схована маленька фігурка (фев). Торт, як правило, наповнюється франжипаном. Щороку французькі кондитери пропонують ексклюзивні творіння, щоб за традицією коронувати того, хто знайшов "фев", як Короля чи Королеву. Ось особливий рецепт Королівського пирога.
Королівський торт без борошнаBy NatalyaПростий рецепт найсмачнішого королівського торта. Без грама борошна! Варто вам одного разу скуштувати неймовірний королівський торт – і ви назавжди станете прихильником смачного десерту. Це приголомшливо – корисні горіхи, ніжний корж-безе і легкий крем з какао!
Фарширований перець в духовціBy NatalyaФарширований перець часто зустрічається у меню святкового столу. Адже це не тільки смачна та ароматна страва, але й дуже яскрава та барвиста. Втім, фарширований перець є незамінним для тих, хто хоче смачно нагодувати свою сім'ю. Крім перцю можна начинити кабачки, баклажани, помідори.
Дієтичний кокосовий тортBy NatalyaНа перший погляд, висловлювання дієтичний торт видається дивним. Утім, на радість усіх, хто стежить за своєю фігурою, існує багато рецептів, які дозволяють насолодитися смачними ласощами й при цьому не набирати зайвих кілограмів. Зокрема і дієтичний кокосовий торт. Желейний або фруктовий торт, дієтичний медівник або тортик з млинців, лимонний або гарбузовий, йогуртовий з полуницею, з яблуками та домашнім сиром – дієтичних ласощів багато. Якщо чітко дотримуватися рекомендованих пропорцій та рецептури, вийде справді по-домашньому смачний і корисний торт, який не зашкодить здоровому способу життя та дієті.
Рис з рибою і шпинатомBy NatalyaРисова крупа відмінно поєднується з корисною зеленню шпинату, який зберігає корисні властивості навіть після теплової обробки. А шматочки солоної червоної рибки добре вписуються в цю компанію
Качка з яблукамиBy NatalyaПечена качка з яблуками – класика, знайома багато кому з дитинства. Проте, сьогодні ми пропонуємо вам трохи урізноманітнити традиційний рецепт, додавши до нього сидр, горіхи та трішки гострого перцю.
Фаршировані яйцяBy NatalyaФаршировані яйця – завжди вдала закуска, вони просто готуються, гарно виглядають і ви можете придумати тисячу і один варіант фаршу. Сьогодні ми пропонуємо приготувати яйця, фаршировані грибами.
Яйця бенедиктBy NatalyaКласика американського бранчу, яйця бенедикт, складаються з половинки підсмаженої англійської булочки, скибки підсмаженого бекону і яйця пашот, политого соусом голандез. Особливість англійської булочки в тому, що вона має солодкавий смак.
Японський омлет – ТамагоякіBy NatalyaТрадиційна страва японської кухні – солодкаво-пряний дуже тонкий омлет, що готується на прямокутній сковороді, а тоді скручується у форму рулета. Може подаватись, як окрема страва або в складі суші та ролів.
1 2 3 10
Прокрутити вгору